promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Felhívták telefonon, miközben a Netflix sikersorozatát nézte: csupán néhány szót mondott és perceken belül meghalt
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nagyon kell vigyázz, ha felveszed a telefont, minden szavadnak súlya van és nem tudod melyik lesz az utolsó.

A mai világban a Netflix&Chill olyannyira elterjedt kifejezés lett, hogy még a randiapplikációk választható programjai közé is bekerült. Aligha akad olyan, aki ne tudná mit jelent ez. Kényelembe helyezni magad egy megfelelő fekvő, vagy ülőalkalmatosságon, tökéletes hőmérsékletben, finom rágcsálnivalókkal és italokkal, kiválasztani valamit a bőséges kínálatból és akár órákig rátapadni a képernyőre, élvezve a kellemes semmittevést.

Ezt a tevékenységet lehet egyedül és párosan is végezni, de akár baráti társaságok is csinálhatják. Népszerű és biztonságos módja ez a kikapcsolódásnak, gondoljuk azt mi nagy naivan.

Most egy remek kezű forgatókönyvíró hozzányúlt ehhez a témához és egy olyan zsigerekig ijesztő feldolgozást hozott nekünk a faék egyszerűségű témából, hogy még azon is elgondolkodunk: kell e egyáltalán bármilyen médialejátszó eszköz a lakásunkba.

A sztori egyszerű: egy lány éppen a fenti tevékenységre készül, annak apropóján, hogy kijött a kedvenc sorozatának egyik új része. Szépen oda is készít mindent, amire szüksége lesz a maximális élményhez: egy tálca sütemény, takaró, puha kanapé, távirányító és (sajnos, mert itt követi el a hibát) a mobiltelefonja. Ahogy elindítaná a részt, azonnal csörög a telefonja, a barátnője hívja, hogy tájékoztassa a megjelenő új sorozatrészről.

Főhősünk jelzi, hogy tud róla és már éppen nézi, ekkor pedig csevegni kezdenek.

A barátnő megkérdezi mit eszik, ő pedig szemérmetlenül behazudja, hogy a tányérján nem sütemény, hanem zöldséghasáb áll, hiszen fogyókúrázik. Amikor a telefont leteszik és a lány harapna a süteményből, valóban egy zellerrúd van a kezében. Itt kezdődnek a furcsaságok, de a néző itt még hiheti azt, hogy valamire nem figyelt, rosszul látta, főleg, hogy ő is azzal a felütéssel konstatálja a dolgot, hogy valóban hosszú napja volt.

Na de hogyan jutunk el a címben írt tragikus végkifejletig? Helyezd magad kényelembe, készíts oda egy kis harapnivalót és indítsd el a filmet. Egy dolgot azonban tarts észbe: bárki hívna, ne vedd fel a telefont:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás