promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Önkívületlen állapotban találta meg barátját, majd három kopogást hallott: a vendég aki betért túlvilági titkokat súgott neki
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Valami olyasmi lépett be a lakásba, amitől már soha többé nem lehet megszabadulni.

Nagyjából az emberiséggel egy idős az a teória, hogy a halálunk után csak a testünk tér örök nyugalomra, a lélek valamilyen szinten a földi világban marad. A képzettársítás ehhez egy leheletvékony függöny szokott lenni, melyet olyakor olyakor meglebbent valami, vagy valaki, a holt lelkek ekkor válnak láthatóvá az élők számára is. Természetesen mint minden nem egzakt dolog, ez is megosztja a népességet: vannak, akik teljesen sületlenségnek találják az efféle feltevéseket, vannak, akik hisznek benne, vannak akik pedig (elmondásuk alapján) már találkoztak is a másvilággal, vagy valamilyen onnan átkóborolt entitással.

A mostani rövidfilmben, melyet teljes egészében megtekinthettek, egy efféle találkozás vonala rajzolódik ki. Egy férfi különös zajokra lesz figyelmes, majd kimegy és a bejárati ajtónál találja lakótársát, ahogyan az önkívületlen állapotban beszél valakivel. Amikor a férfi megpróbálja felkelteni (arra gyanakodva, hogy alvajár), akkor katatón állapotban szólítja fel lakótársát a delíriumban lévő delikvens, hogy hallgassa meg ő is, amit mondtak neki, titkokat árult el neki valaki.

Az ajtó zárva van, senki nincs ott, de a férfi megteszi amit kérnek tőle. Ekkor konkrét utasítások hangzanak el:

Kopogjon hármat, majd csukja be a szemét és figyeljen.

A férfi megteszi, azonban semmi nem történik. Ekkor a lakótárs még mindig bódultan azt mondja, hogy lehet csak álmodott, majd eloldalog a szobájába.

A férfi is aludni tér, ám ekkor három határozott kopogást hall a bejárati ajtó túlfeléről. Odasétál, kinyitja az ajtót és nincs ott senki. A rövidfilm végét természetesen nem lövöm le, nézzétek meg, érdemes. Ezt ide kattintva tudjátok megtenni:

A videóban minden adva van egy kellemes borzongáshoz: van itt szellem, suttogás, és bár a kisfilm valószínűleg kicsike költségvetésből készült, az entitás ábrázolása is igazán remek lett.

Az biztos, hogy amilyen rövid és tömény, annyira rémisztő, amennyiben fogékony vagy az ilyesmire, akkor rémálmaidban garantáltan visszaköszön majd a kisfilmben látható kopogó, titkokat suttogó nem evilági lény.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás