promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vérfagyasztó videó került ki a netre, most először tényleg szellemet videózhattak?
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az alábbi cikkben egy olyan válogatásvideót mutatunk be nektek, amin elképesztően ijesztő paranormális jelenségeket sikerült kamerára venni.

Az, hogy hiszünk-e a másvilágban, mindenkinek egyéni dolga eldönteni, azonban már a legelső emberek is hittek valamiféle kezdetleges szellemvilágba. Ha valami ennyi ideig az életünk, a társadalmunk része, akár csak egymás közötti pusmogásról, vagy egész szeánszok tartásáról van szó, az nem lehet véletlen. A mostani videóban néhány olyan vérfagyasztó felvételt hoztunk nektek, aminek a megtekintése után, lehet, hogy te is egészen másképp fogsz gondolni arra, hogy le merd-e kapcsolni sötétedés után a villanyt.

A válogatásban 6 videó van és mindegyiket a Tiktok-ról szedték össze. Bár vannak ott tehetséges arcok, szerintem azt a rémületet, ami itt kivétel nélkül mindegyik személy arcán nem hiszem, hogy meg lehetne játszani. Arról nem is beszélve, hogy nem maníros jumpscare-ekről van szó, hanem kicsi, valódinak tűnő, azonban ott és abban a pillanatban megmagyarázhatatlan jelenségről. Kezdjük.

Az első videóban egy család otthonába tekinthetünk be, akik éppen kameráznak, feltételezem valamilyen eseményt tartanak. Ahogy a konyhában lévő férfit videózzák, egyszer csak elúszik valami nagyon hátborzongató a kamera előtt. Véleményem szerint ezt a mozgást nagyon nehéz eljátszani, valamint a kamerás reakciója is elég meggyőző: szinte eldobja a gépet ijedtében és azonnal riadóztat mindenkit. Az a valami, ugyanis bent a házban "sétált", de a szoba, ahol felbukkant teljesen üres.

A második videó egy szirénről szól, dehát ha valóságalapot adunk a szellemeknek, talán ez is belefér, hiszen ugyanannyira ismert mitikus lények. A férfi egy szirénnek énekel az éjszakában és egyszer csak egy női, nagyon nem eviláginak tűnő hang felel neki. A férfi azonnal, páni félelemmel futni kezd, nehezen tudom elképzelni, hogy ilyen hitelesen eljátszaná.

A következő felvétel egy bébiőr kamerával készült. Egy édesanya éppen a barátnőjével figyelte al alvó picit, amikor egy démoni alakot látott meg a kiságy mellett, aki meredten bámulta a babát. Meglep a nő higgadtsága, én a helyében valószínűleg fejvesztve szaladtam volna a barátnőmmel karöltve a gyerekszobába.

Ezután egy Tiktok trendes videó került be a válogatásba, ahol a lakásban egyedül lévő nő mögött, valami extranagy segességgel elsuhan. A lakásban ő is egyedül tartózkodott és egy későbbi reakcióvideóba elmondta, hogy fogalma sincs mi volt az a valami, de nagyon megijedt.

A következő nekem személy szerint a legparább: éjszaka három órakos egy fiú felkel és hallja, hogy valaki közvetlenül mögötte az ágyban lélegzik. Mivel teljesen le van fagyva és sír is, így valamitől meg kellett rémülnie. Nem mert megfordulni, de emiatt nem hibáztatom.

A hatodik, egyben utolsó felvétel pedig egy klasszikus: a lány videózik és mögötte szélesre nyílik a szekrény ajtaja. A narrátor, akinek szerintem filmes ismeretei is vannak megerősíti: nem lett volna ezt egyszerű megrendezni, főleg nem egy ilyen kis szobába, így kopogószellemre tippelt.

Na mit mondtok, indulhat a borzongás?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás