promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rejtélyes túlvilági üzenet vár a teszt végén, megtudhatod mennyire érzékeled a szellemeket
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az általános közvélemény szerint létezik a mi világunk és valami a túloldalon, a kettőt pedig egy vékony függöny választja el. A függöny azonban néha fellibben és aki elég bátor, átpillanthat...

A most látható videót kifejezetten érdeklődő olvasóinknak ajánljuk, akik elég bátrak, hogy szembenézzenek az ismeretlennel.

Az első és legfontosabb: kövesd pontosan az utasításokat, ne vigyél bele semmilyen egyéb plusz lépést, ne térj el az instrukcióktól.

Keress egy nyugodt, biztonságos helyet, ahol az egész szeánsz alatt senki nem fog megzavarni. Az egész hossza tőled és a képzeletedtől függ, konkrét időpontot nehéz meghatározni, úgy csináld, ahogyan az neked a legjobban megfelel és a legkényelmesebb

Ha bármilyen ijesztő dolgot tapasztalsz, akkor nyugodtan nyisd ki a szemed és hagyd abba az egészet. Választhatsz mellé zenét is, ha úgy könnyebb elmélyedned, de csendben is végigcsinálhatod.

Tehát. Miután kényelmesen elhelyezkedtél, hunyd be a szemed és képzeld el a házat, ahol felnőttél. Ha esetleg költöztetek, vagy több otthonod volt, akkor tanácsos ezt végigcsinálni azzal, ami iránt a legintenzívebb érzéseid vannak.

Ott állsz a bejáratnál, nyisd ki az ajtót, és lépj be. Nézz körül alaposan. Ezután indulj és haladj végig szobáról, szobára. Ha valahol úgy ézred meg kell állnod, akkor várj és csak akkor haladj tovább, ha készen vagy rá. Figyelj mindenre magad körül. Ha úgy érzed mindent megnéztél és végeztél, akkor befejezted a tesztet.

Ha házban végig egyedül voltál, esetleg csak valamilyen evilági állat volt veled, akkor nem vagy fogékony a természetfelettire. Ha valamelyik családtagodat, rokonodat látod, akkor van benned némi haljam, hogy érzékelj furcsa, megmagyarázhatatlan dolgokat. Ha pedig a házban teljesen ismeretlen emberekkel, esetleg meghatározhatatlan, eddig nem látott élőlényekkel találkoztál, vagy esetleg végig is kísértek, akkor egyértelmű, hogy valamilyen kötődésed van a másmivághoz.

Itt pedig megnézhetitek a videót baljón zenei aláfestéssel és még egyszer meghallgathatjátok a pontos utasítást, illetve magyarázatot a különböző tapasztalásokra:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás