promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kibontották a karácsonyi ajándékot és 2 percen belül holtan estek össze: ketten vesztek oda a rémes meglepetésben - rémmese Szentestére
Borítókép:  Youtube - ACMofficial
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tragédiával végződött az ártatlan ajándékozás.

A szenteste egészen sok rettenetes dolgot rejt, amitől már önmagában tömegeket ráz ki a hideg: a nyolc fogásos ételek utáni kajakóma, a messzi rokonok számonkérő kérdései, a családi tukmálás, a rosszindulatú, viccesnek álcázott megjegyzések, egészen elképesztően félresikerült ajándékok, összességében sok embernek ez a néhány nap maga a megtestesült rémálom.

Most egy kellemesen borzongató kikapcsolódást szeretnénk nyújtani azon olvasóinknak, akik szeretik a rémmeséket és szeretnék egy öt percre maguk mögött hagyni a családi őrületet, vagy akár a kínzó magányt.

Mostani cikkünkben egy olyan rövidfilmet szeretnénk bemutatni, amelynek két barátnő a főszereplője.

Már a nyitójelenet is egészen baljóslatú: a két lánynak már a megjelenésében is van valami furcsa, a mosolyuk a tekintetük, a hanglejtésük sem túl sok jót sejtet. Karácsonyi díszletben ülnek, vélhetően ők is éppen azt ünneplik, amit mi ma.

Az ajándékozás jeleneténél csatlakozunk, gyönyörűen becsomagolt csomagocskákat nyújtanak át egymásnak. Izgatottan adják át egymásnak a meglepetést, majd kis egyezkedés után megbeszélik, hogy egyszerre nyitják ki, ekkor még nem sejtik, hogy halálos bajba sodorták magukat.

A dobozokban egy igazi, már-már az ünnephez elkerülhetetlenül hozzátartozó csúnya pulóvereket rejt a csomagolópapír. A pulóvereket felhúzzák, azonban az események gyors egymásutánban történnek és másodpercek alatt tragikussá válik a helyzet.

A horrorfilmek egyébként kifejezetten jótékony hatással bírnak az ember felfokozott idegrendszerére, de letargia esetén sem utolsóak: gondoljunk csak bele, ha bosszankodunk, vagy mérgesek vagyunk, netalán szomorúak, vagy épp csak nem érzünk semmit, akkor az evolúciósan belénk táplált legősibb érzés, a félelem, bármiből ki tud zökkenteni.

A rettegéssel teli néhány perces horroralkotást ide kattintva tudod megnézni, ha szeretnéd kideríteni, hogy mi okozta a két lány vesztét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás