promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kinyitották a kényszerbeteg lány pincéjét és megmutatták mit tart benne, a látvány a legvadabb rémálmainknál is sokkolóbb volt - igazi rémmese kelt életre az ijesztő filmben
Borítókép:  Youtube - JustusStew
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szerencsétlen véletlenek összjátéka juttatta végső pusztulásukba az embereket.

A világon rengeteg ember él együtt ilyen-olyan mentális problémákkal, ami egyáltalán nem egy szégyellnivaló dolog. Ahogyan a szívünk, a tüdőnk, a vesénk, a bőrünk, vagy a csontjaink lehetnek betegek, úgy az agyukat is érheti valami olyan behatás, amit csak gyógyszerek segítségével tud feldolgozni: és ettől nem leszünk kevesebbek a többi embernél. Azonban az is egészen biztos, hogyha az ilyen jellegű probléma kezeletlenül marad, akkor az ember önmagára és másokra is veszélyes lehet.

Az egyik ilyen vállfaja ennek a kényszerbetegség, ami bizonyos külső körülményekre adott rendellenes válaszreakció: itt az egyén az egészen apró kellemetlenségtől durva bűntényig is tud merészkedni.

Ilyen esetben az "elkövetőt" nem lehet hibáztatni, önmaga sincs tisztában a saját cselekedeteivel és ez a pszichózisba töltött állapot sajnos vagy hogy tartós, napokig, hetekig, de akár hónapokig is fent maradhat.

A zseniális horrorfilm rendezőt ez az állapot ihlette meg, aki néhány perces rövidfilmjeivel sokkolja a nézők idegeit: ez alól én sem voltam kivétel. A film jellegzetessége, hogy mindössze 3 percig tart, azonban ezalatt sikerült felkelteni az érdeklődést, fenntartani a feszültséget és a végén egy arcon csapó megdöbbenést is ad, mindössze három perc alatt.

A film mindegyik szereplője elkövet egy apró hibát, amit a három perc alatt észre sem veszünk, ez mindössze az utolsó öt másodpercben áll össze: a lány mellé kirendelt gondozónő hajat ejtett az ételbe, a mellé kirendelt ápolónak el kellett rohannia és gyógyszert nyomott a lány kezébe, egy férfi pedig mellette tüsszentette el magát.

Apróságok, semmiségek, amik azonban egy módosult lelkiállapotban az életet jelenthetik: és a lány is ezen a véleményen volt, így viszonozta is ezeket a kéretlen szívességeket. A kényszeresség és a fóbia gyilkos kombináció.

Az egészen elképesztő kisfilmet, ami zseniális ábrázolja a zavarodott elme legsötétebb bugyrait és azt a káoszt, ami ott uralkodik és betekintést ad az elmebetegségbe is, azt ide kattintva tudjátok megnézni, nagyon fontos, hogy minden másodpercre figyeljetek, mert nincs felesleges képkocka:

Számítottatok erre a végkifejletre? A pincébe zárta és láncon tartotta az áldozatait rész nálam teljesen kiverte a biztosítékot.

Amennyiben tetszenek a hasonló tartalmak, akkor térjetek vissza, ugyan is nem titkolt célunk, hogy minden este kellő mennyiségű borzongással lássunk el titeket.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás