promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hamarosan hiánycikk lehet a legnépszerűbb ajándék: rablóhorda módjára viszik el a boltokból ezt az egy terméket, borítékolva van a készlethiány
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ha ezt adnád karácsonyra, akkor nem érdemes az utolsó pillanatig várni a vásárlással, mert könnyen koppanás lehet a vége.

A karácsonyi őrület amolyan kellemes bolondságnak van beállítva a mindennapokban, eközben pedig rémisztő stresszt tesz rá az ajándékot vásárló emberre: vitathatatlan, hogy rengeteg az elvárás. Eltalálni a megfelelő ajándékot, úgy, hogy ne is verjük magunkat hatalmas költségekbe, eközben pedig valóban értéket adjunk és lehetőleg olyat, amit mástól még nem kapott meg a delikvens finoman szólva is nagyobb feladat mint a matematika emelt érettségi.

Vannak azonban trendek, amik ezt az egész ajándékvásárlást befolyásolják. Én magam is sokszor megfordulok a boltokban, illetve elég sok tematikus Facebook csoportot követek, ahol vannak állandó szereplők termékek tekintetében. Valakik egyszerűen véleményt kérnek, valakik típusok között nem tudnak választani de az utóbbi időben nem ritka az sem, hogy a készlethiány okoz fejtörést és arról érdeklődnek, honnan lehetne még beszerezni az adott portékát, relatíve kedvező áron.

Nem csigázom tovább a kedélyeket és leírom: az ideig legnépszerűbb ajándékötlet bizony az air fryer, magyarosabb nevén a forrólevegős sütő. Ez egy elképesztően sokoldalú, kompakt konyhai eszköz, ami gyakorlatilag megreformálta az otthoni gasztronómiát. Egy 30x30 centis tárgyról beszélünk, ami teljesen képes helyettesíteni a megszokott sütőt, amellett, hogy számos pozitív előnye van: minimális zsiradék sem szükséges a tökéletes eredmény eléréséhez, illetve sokkal rövidebb idő alatt elkészül vele a vacsora, ebéd, reggeli, vagy bármilyen étkezés. Különböző kiszerelésekben kapható, így a szigli férfi konyhájától kezdve az elfoglalt három gyermekes édesanya birtokán is remekül hasznosítható.

Nem véletlenül ez az egyik legnépszerűbb ajándék idén: a legtöbb receptet már "air fryeresítették", így akár egy egész ünnepi lakoma lehozható egyetlen géppel, szag és mosogatnivaló nélkül, ami lássuk be: ebben az egész ünnepi kavalkádban már önmagában meglepetés.

Amennyiben te is ilyet szeretnél vásárolni valakinek, akkor ajánljuk, hogy igyekezz: én saját tapasztalatból mondom, hogy több hipermarketben már üresen áll a forró levegős sütők helye, pedig ilyen fantasztikus finomságokat tudtok benne elkészíteni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás