promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiakadt az apuka: Totális bukta az Aliexpressz karácsonyi ajándéka, olyan hibát vétettem ami több tízezrembe került
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Először a céget okoltam, de én voltam a marha.

Szeretném veletek megosztani, hogy milyen baromi szerencsétlen vagyok. Szeretném szidni az Aliexpresszt, de nem tudom, így ez a poszt nem is emiatt íródott, hanem hogy ti ne essetek az én hibámba. A lányom és a párja nem olyan régen költöztek külön lakásba és nem állnak túl fényesen anyagilag. Én a feleségemmel próbálom őket támogatni, ahogyan tudom, de középosztálybeliek vagyunk, sajnos nincs arra lehetőségem, hogy egy egész lakást, vagy akár annak a bútorzatát megvegyem nekik.

Ezért is dobbant meg nagyon a szívem, amikor a Facebookon szembejött egy gyönyörű étkezőasztal székekkel, arcpirítóan jó áron. Rögtön fel is mentem az oldalra, megadtam a kártyaadataimat és rányomtam a rendelésre.

Innentől az izgatott várakozás időszaka következett, 30-40 napot írtak a kézbesítésre, amit cseppet sem bántam. Oda volt írva, hogy kézzel, rendelés után készítik el, így egy igazán kidolgozott, szép, rusztikus darabra számítottam.

Az idő telt múlt és megkaptam a futár cég sms-ét arról, hogy a bútort a mai napon reggel 8 és este 6 között szállítják, szokásos. Aznap otthon maradtam és meg is szólalt a csengő, délután 1 óra magasságában.

Kinyitottam az ajtót és a postás ott állt egy nagyjából 30x30 centis dobozzal és kérte az átvételhez szükséges aláírásomat. Én aláírtam, de a gyanú azért élt bennem, hogy itt valami nem kerek, de átvettem a csomagot.

Nem tudom mire számítottam a csomag kibontásánál, szemmel látható volt, hogy nem azt kaptam, amire számítottam, de azért várakozással teli nyitottam ki a csomagot. Egy babaház bútora volt benne. Teljesen egyezett a képpel: kézzel készített faragott asztal székekkel. Éppen csak 10 centi magasságban. Nagyon szégyellem magam, de ugyanakkor vicces történetnek is tartom: 67 ezer forintot fizettem ki a kézműves termékért, nagyon benéztem. De ez nem szegte kedvemet: átadtam a lányomnak a karácsonyi ajándékot és azt mondtam, hogy a majdani unokám előrehozott karácsonya ez, ő pedig könnyek között köszönte meg.

Utána alaposan megnéztem a leírást, és fel volt tüntetve a méret, szóval ajánlom, hogy valóban, minden apró betűt olvassatok el.

Ha esetleg még nálam tájékozottabb szeretnél lenni az online rendelés világában, akkor itt megnézhetsz egy nagyon érdekes videót a világ nagyjából két legnagyobb webshopjáról:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás