promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Atomparán szétcuccozott férfi randalírozott az Oktogonon, életveszélyben éreztem magamat több másik emberrel együtt
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Volt ma egy kis dolgom a belvárosban és gondoltam gyorsan letudom a délutáni munkakezdés előtt. Arra azonban, hogy a nap milyen kellemetlen kalandokat tartogat álmomban sem számítottam.

A Nyugati pályaudvarnál lévő okmányirodába kellett elintéznem valamit, ez 10 perc alatt is meg volt, majd beültem egy limonádéra az egyik kedves kis körúti helyen. Innen gyalog vettem az irányt az Oktogon felé, ott akartam felszállni a 4-6-os villamosra, amivel a Blaha Lujza térig terveztem menni.

Amikor közeledtem a villamosmegálló felé, már akkor hallottam, hogy valamilyen történés lehet, ugyanis az artikulálatlan ordibálás elég messzire elért.

Odaértem a villamosmegállóhoz amikor megláttam a hang forrását: egy finoman szólva sem túl kultúrált kinézetű férfi volt.

Verte a villamosmegálló reklámtábláit, a levegőben boxolt. Ezek után valami láthatatlan emberrel kezdett rugdosódni és üvöltözött valakivel, aki szintén nem volt ott. Fel és alá rohangált a megállóban, több ember menekülőre fogta.

Én viszonlag rutinosan mozgok már Budapesten, sok mindent láttam és nem könnyű megijeszteni, de ez a mai alakítás egészen rettenetes volt. Komolyan veszélyben éreztem magam és szégyen, nem szégyen, de menekülőre fogtam, több más utastársammal együtt.

A megálló gyakorlatilag kiürült, azonban mintha nem is ebben a világban lenne, a vélhetően bedrogozott randalírozó semmit sem érzékelt ebből.

Ezután vetkőzni kezdett és még hangosabban fenygetőzött, azt kiabálta, hogy mindenkit meg fog ölni, meg hogy fogja le aki meri.

Természetesen senki nem merte, emiatt azonban nem is lehet hibáztatni az embereket, sütött belőle az agresszió és biztosan ütött, vagy talán még rosszabbatt tett volna, ha bárki megpróbálja megfékezni.

Utálom az ilyen embereket. Azért, mert egy valakinek problémája van magával, az életével, a barátaival, családjával, párkapcsolatával, vagy tudom is én miért kell egy egész villamosnyi embernek szívnia és rendes becsületes polgárként rettegnie az ilyen ámokfutók miatt?

Ha erre bárki tud válaszolni, megköszönöm.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás