promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy napszemüveges nyugdíjas bekapcsolta az agresszív énjét egy budapesti villamoson
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A budapesti villamoson is mindig tudnak érdekes esetek történni, és akkor a legmurisabb, ha egy nyugdíjas követi el őket.

Múltkor is a középpontba került az idős emberek fenyegető aurával csoport, ahol egy idős néni úgy döntött, hogy odasóz egyet a foodorának. A foodpanda ugyebár nevet változatott, és a cég pont az egyet fizetsz, kettőt, ehetsz akcióját hirdette.

A nyugdíjas hölgy egy olyan kommentet hozott össze, amivel számtalan röhögős szmájlit tudott begyűjteni a közösségi médiában. Hogy mit írt, azt a lenti cikkünkben megnézhetitek. Annyit mondunk, hogy érdemes.

Most egy új sztorit hoztunk nektek, amit a népszerű Facebook csoportban osztottak meg. Az eset egy budapesti villamoson történt. Az Alle bevásárlóközpont megállója következett, és megindult a fel és leszállás, majd az ajtók sípolva elkezdtek becsukódni.

Az út túloldalán még persze pár fiatal megoldotta, hogy fel tudjanak jutni, majd érkezett a főhős, egy nagyjából 70 év körüli napszemüveges bácsi. Sajnos ő pont úgy ért oda, hogy az ajtók rácsukódtak, de aztán csak be tudta préselni magát a kocsiba.

Látszott rajta, hogy ingerült volt, és pásztázta a vezetőfülkét, de aztán lenyugodott. Persze csavarnak lennie kellett a történetben.

„A fordulat akkor érkezett meg, mikor főhősünk úgy döntött, hogy a benne felgyülemlett feszültséget azzal vezeti le, hogy leszálláskor bemutat a villamos vezetőjének egy jól artikulált k*rva any*d kíséretében”

- írta a történet mesélője kommentben.

A laza nyugdíjas ezután mint aki jól végezte dolgát elsétált. Tudjuk jól, hogy a budapesti villamosokon mindig történik valami.

Nem olyan rég ugyebár a csütörtök reggel is káosszal indult, mivel összeütközött két villamos Zuglóban. Azt, hogy pontosan mi történt, egyelőre nem tudni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás