promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy nyugdíjas kíméletlenül beszólt a foodorának, de az oltása erősen kisiklott
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A foodpanda ugyebár már foodora, amibe elég viccesen szállt bele egy nyugdíjas.

Május elsejétől már nem a foodpanda felel azért, hogy ne kelljen kimozdulunk a házból, ha ételt szeretnénk rendelni. Persze nem változott sok minden, csak a név, valamint a logó. Ahogy láthatjuk, az ikonikus, valamint feltűnő rózsaszín színt is megtartották.

Anno a közleményből kiderült, hogy az anyacég, vagyis a Delivery Hero régiós konszolidációjának következő lépéseként számos európai piacát egyesíti a foodora márkanév alatt.

Magyarországon, Szlovákiában, Ausztriában, valamint Csehországban a foodpanda tehát foodora néven folytatta tovább, amit a többség már kezd is megszokni. Svédországban, Norvégiában, Finnországban és Dániában alapból ezzel a névvel volt elérhető a szolgáltatás, ott csak az arculatot frissítették.

Bár fent említettük, hogy a szín nem változott, de egy kicsit mégis. Nehezen kiszúrható, de a rózsaszín állítólag még élénkebb lett. A nagy névváltozás ellenére ugyebár tulajdonoscsere sem történt. Közben a weboldal és a mobilalkalmazás is a megszokott módon működött tovább.

Közben zakatol a fejlődés, mivel előfizetői program indul, a foodora pro, amely korlátlan ingyenes házhoz szállítást és exkluzív ajánlatokat kínál a programban résztvevő éttermekből, élelmiszerboltokból és üzletekből.

A foodora természetesen továbbra is nagy hangsúlyt fektet a marketingre, hogy még több éhes embert tudjanak magukhoz csábítani. Persze lesz olyan, akit biztosan nem fog sikerülni.

A cég pont az egyet fizetsz, kettőt ehetsz akcióját hirdette, amikor megjelent egy nyugdíjas, aki rögtön kifejtette a véleményét.

„Ilyen külföldi nevű étkezdébe be sem mennék!”

- írta a hölgy, aki persze a caps lockot úgy felejtette.

A fotót természetesen az idős emberek fenyegető aurával csoportba töltötték fel, ahol mindig lehet gyöngyszemeket találni.

A foodora amúgy egy angol és olasz szójáték melynek jelentése az „étel” valamint a „most”.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás