promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A kisfiú felkelt játszani, de éjjel hármat ütött az óra és örökre eltűnt, egyetlen tárgy maradt utána, sosem jöttek rá miért - rémes újévi rémmese
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Volt egy furcsa szokása, ez okozta a vesztét.

A YouTube jelenleg a világ legtöbb felhasználóval rendelkező, legnagyobb bevételt produkáló videó megosztó portálja. Régóta létezik, leginkább azon Justin Timberlake és Janet Jackson emlékezetes Super Bowl incidense után "robbant fel" - azóta már vannak emberek, akik abból élnek, hogy YouTube videókat készítenek.
Mivel az internet egy globális jelenség, ezért nagyon nagyon sokféle tartalom kerül fel, ha az összes videót végig akarnánk nézni, több száz év sem lenne elég.

A platformot a sztárok és YouTube-erek mellet használja a független, amatőr filmes szcéna is, kisfilmek és animációk millióit nézheti az, akinek az ízlését a mainstream hollywoodi filmgyártás nem szolgálja ki.
Nagyon érdekes megfigyelni, hogy a különböző kulturális háttérrel rendelkező amatőr filmkészítők milyen tartalmakat tesznek közzé, egész csatornák vannak erre specializálva.
Kelet-Ázsiában, Indonéziában a szellemek rendkívüli mértékben beágyazódtak a hitvilágba, létezésük evidenciaként van kezelve.
Az alábbi kisfilm egy rövid szilveszteri történetet mesél el, két kisgyerek főszereplésével.

A történet elején hajnalban vagyunk, sötét van, furcsa dallamú harangjáték hallatszik, amikor a kisfiú izgatottan felkel.
Elemlámpáért siet, és lemegy a pincébe, ahol alaposan átnézi az összes lépcsőfokot (miközben folyamatosan megy a háttérben a nyugtalanító zene), majd csobogás hallatszik - úgy tűnik, a kisfiú megtalálta amit keres.
Elbűvölve nézi egy helyiségben az órát, majd riadtan észleli, hogy hamarosan hajnali 3 órát üt a mutató.
Miután ez megtörténik, vágás, és immár reggel vagyunk, a kislány is ébredezik.
Nagyon gyorsan kipattan az ágyból, és egy indonéz újévi szokást követve azonnal a pincébe siet, ahol egy csomó aprópénzt talál a földön szétszórva - minden jel szerint a kisfiú lelke ennyit ért az entitásnak.

A rémisztő rövidfilmet ide kattintva tekintheted meg:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás