promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mikes Anna olyan vadító képet rakott ki, hogy Krausz Gábor sem hagyta szó nélkül
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mikes Anna szexi fotóját már Krausz Gábor sem hagyhatta szó nélkül.

A Dancing with the Stars egy valódi tündérmesévé vált azzal, hogy Krausz Gábor és Mikes Anna egymásba szeretett közben. A TV2 táncos showműsorának legutóbbi győztes párosa nemcsak a versenyt, de a boldogságot is megnyerték, és azóta is jól megvannak egymással.

Miután Tóth Gabi és Krausz Gábor véglegesítette a válásukat, semmi akadálya nem volt annak, hogy nyíltan éljék a párkapcsolatukat és felvállalják szerelmüket.

A műsor után természetesen Krausz Gábor és Mikes Anna is visszament a munkájához: míg Anna a táncoktatásban, a sztárséf a konyhában tevékenykedik. Mikes Anna a napokban töltött fel egy videót a közösségi oldalára, amin csoportos latin táncot oktat, és minden érdeklődőt arra bíztatott, hogy menjenek minél többen, hiszen regisztráció sem szükséges hozzá, hogy valaki csatlakozzon hozzájuk. Ilyen program egyébként biztos gyakran van, csak kövessétek be Mikes Anna Instagramját, és időben értesültök az ilyen szuper eseményekről.

Mikes Anna néhány napja egy olyan képet rakott ki magáról, amin hercegnő ruhában látható. Disney-hercegnőként már szerepelt a Dancing with the Stars-ban, most azonban csak azért vett fel ilyen szettet, mert elmondása szerint imádja a hercegnőruhákat - ez azonban még nem az a fotó volt, amit Krausz Gábor sem hagyhatott szó nélkül.


A sztárséfre nem igazán jellemző, hogy kommentelget Mikes Anna fotói alatt, nagyon ritkán fordul csak elő, párja viszont nemrég olyan vadító képet rakott ki magáról, amit Krausz Gábor már egyszerűen nem hagyott szó nélkül.

A sztárszakács egyébként a napokban közölte, hogy elindult a Séfek séfe 6. évadjának forgatása, azt azonban nem tudni, hogy mikor tűzi képernyőre a TV2. Nemcsak Krausz Gábor, de Wolf András és Vomberg Frigyes is visszatér, a műsorvezető pedig ezúttal is Ördög Nóra lesz. A Séfek séfe a TV2 egyik legnézettebb produkciója, így nem csoda, hogy ebben az évben sem marad ki.

Visszatérve Mikes Anna vadító fotójára, egy nagyon kedves, mosolygós képpel örvendeztette meg a követőit, akik dicsérő szavakkal, bókokkal hálálták meg. A kommentelők között kiszúrható Krausz Gábor hozzászólása is, aki két szívecskeszemű emojival üzent szerelmének. Mikes Anna pedig egy szívecskét és egy tüzes emojit küldött vissza párjának.

Rubint Réka pedig annyit írt Anna képe alá, hogy "gyönyörű vagy".

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás