promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Összeveszett Krausz Gábor és Ördög Nóra? Ijesztő adok-kapok látott napvilágot, egyikük sem hagyta magát
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A séf kezdte a dolgot, Ördög Nóri kétségbeesetten válaszolt.

Egészen elképesztő pályát fut be Krausz Gábor és hiába mondja mindenki, hogy most már mindenki, hogy csituljon a Tóth Gabi balhé, mégsem akar szűnni az érdeklődés. A válásukkal egészen érdekes médiatörténeti precedenst teremtettek Magyarországon: van két ember, akinek minden megmozdulására kíváncsi a nép.

Ez nem is feltétlen meglepő: 6 évig mintaházasságban életek, ami alapján senki nem sejtette a bajt, de Tóth Gabi később tisztázta. évek óta boldogtalan volt. Meg is találta a boldogságot egy másik férfi oldalán, aki Papp Máté Bence volt, a Fricska együttes oszlopos, sőt mi több alapító tagja.

Ezek után Gáboron volt a sor: miután meglátták őt bájos táncpartnerével, Mikes Annával, egyszerűen elszabadultak az indulatok, Magyarország pedig hangyavárként őrült meg. Végül megnyugtatták a népet: igen, együtt vannak, igen, boldogok és Mikes Anna még egy elég jókívánságot is hagyott a kameráknak, amit félő, hogy Krausz Gábor idén sem teljesít.

Miután Mikes Annával megnyerték a Dancing with the Stars adását, ezzel pedig hivatalosan is országunk legmenőbb nyertespárjává váltak, kérdés volt, hogyan tovább?

Gábornak a külföldön elvállalt munka továbbra is igazán fontos, sőt, elsődleges, Anna pedig újonnan indított tánc csoportjaival toronymagasan az élmezőnyben van népszerűség szempontjából.

De mi is volt Mikes Anna kívánsága ebben a rémisztő forgatagban? Hogy Krausz Gábor, a párja, férfija, ebben az arénában is győzedelmeskedjen és vigye el a nyertesnek járó trófeát. Ehhez elképesztően drukkolunk. De! Már a műsor indulása is nehéz volt, ugyanis Krausz Gábor és Ördög Nóra között egy kisebb adok-kapok párbeszéd bontakozott ki, ami elképesztően vicces képeket eredményezett, ezeket ide kattintva tudjátok megnézni:

Itt láthatjátok Krausz Gábor alternatíváját a történtekről:

De Ördög Nórit sem kell félteni, hiszen megosztotta az egészet az ő nézőpontjából.

Itt pedig egy "korabeli" felvétel a friss szerelmes párról, ahol Anna még csak titkosan támogatta Gábort a másik műsorban aratott győzelemhez:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás