promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Schmuck Andor elszegényedett? Munkaruhában fotózták a multimilliomost
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

BKK-s karszalaggal a kezén kapták le, elfogytak a milliók a számlájáról?

Schmuck Andor Magyarország egyik leggazdagabb embere, akinek rengeteg üzleti vállalkozása és érdekeltsége van és a felső tízezer kiváltságos életét éli. Ennek ellenére Andor kifejezetten kedves, szimpatikus, földön járó embernek tűnik, aki soha nem mond nemet egy kis mókára. Szívesen vállal televíziós szerepléseket. Láthattuk már főzős műsorba, legutóbb pedig a Kőgazdag fiatalok forgatása alatt nevettette meg a tévénézőket. Ebben az egyik szereplővel, Mettával randizott, akivel az elején jól alakultak a dolgok, ám a lány pénz iránti szenvedélye, valamint az, hogy nem szeretne családot végül a bimbózó románc útjába állt: pedig még egy esküvői fotózáson is részt vettek együtt.

Schmuck Andor szerelmi élete igen hektikus: aktuális kapcsolatai általában mind gyönyörű nők, azonban azt sem szégyelli ha épp szingli és keresi a szerelmet. Több kommentben is kifejtették az emberek, hogy simán el tudnák képzelni a következő Nagy Ő-nek: az biztos, hogy szép számmal érkeznének jelentkezések, hogy megküzdjenek az ékszermágnás kegyeiért, de amilyen vagány és bevállalós még az is lehet, hogy a Dancing with the Stars felkérésére is igent mondana, főleg Krausz Gábor sikerét látva.

Most azonban egy igen különös fotó került elő Andorról, ahol finoman szólva sem a megszokott környezetében láthatjuk. Egy BKK karszalaggal a kezén fotózták, sokan pedig rögtön találgatni kezdtek, esetleg valamilyen rossz üzleti döntés miatt kétkezi munkára kényszerült a milliárdos? A történet ennél sokkal meghatóbb. Schmuck tette ki a saját Instagram oldalára a fényképet, amelyhez magyarázatot is fűzött. Az első nagyon szimpatikus dolog az volt, hogy az eset éppen akkor esett meg vele, amikor villamosozott, amire lássuk be: anyagilag nem lenne szüksége, ő mégsem szeretne rongyrázó életet élni. Ha dolga van, akkor hétköznapi ember módjára tömegközlekedésre száll és mindig szívesen vált pár szót azzal, aki esetleg felismeri őt.

Most is ez történt, egy ellenőr ismerte fel az üzletembert és pironkodva beszélgetésbe elegyedett vele. A történetet Andor szavaival itt olvashatjátok:

Tegnap mentem és mint általában közösségi közlekedést igénybe vettem az az mentem a sárgán :-)jött az ellenőr én fel mutattam a bérletem majd a következőt mondta :Schmuck úr édesanyám sokat járt önökkel (tisztelet társasága )kirándulni színházba koncertekre olyan helyekre ahova sose jutott el volna maga nélkül édesanyám szeptemberben elhunyt de ha nem veszi rossznéven hirtelen nem tudok mást adni elfogadja ezt a karszalagot köszönetként ! Ekkor be nyúlt a táskájába es odaadta ezt a vadonatúj karszalagot !Megható váratlan de egyben szürreális volt a jelenet ! Kerestem a kamerákat kész átverés de nem ! Ritkán jövök zavarba de most sikerült mire köszönetet mondtam volna már az ellenőr leszállt ! Hát azt hiszem ilyen a karácsonyi csoda Budapesten ..

A fotót pedig, amin ezt megörökítették és vélhetően sokat jelent az üzletembernek, itt nézhetitek meg, az arcára van írva a meghatottság:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás