promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Schmuck Andor rögtön lapátra tette a Kőgazdag fiatalt, ahogy elkészültek az esküvői fotók
Borítókép:  Profimedia˛/ illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Schmuck Andor és Dulin Metta három randiig jutottak, ennyi idő elég volt nekik, hogy végigjárják egy szomorúan végződő kapcsolat legfontosabb állomásait. Ismerkedés, esküvő, szakítás.

 

Schmuck Andornak nem akar összejönni a házasság. Először 2009-ben próbálkozott a politikus, akkor Rus Krisztinát vezette az oltár elé, de a frigy nem tartott sokáig, másfél év után elváltak. Azonban azóta is jó barátságot ápolnak, idén tavasszal a TV2 Ütős Ötös című műsorában is együtt mutatkoztak.

Sokkal nagyobb sajtóvisszhangot keltett, mikor Schmuck másodszor is megházasodott, az akkor még csak 21 éves Hanák Eszterrel, aki 26 évvel volt fiatalabb a túlsúlyos politikusnál. Úgy tűnt végre összejön neki, de sajnos ez a szövetség sem tartott sokáig, és két év után elváltak. Azóta Schmuck agglegényként éli mindennapjait. De feltett szándéka, hogy feleséget szerezzen magának!

A feleségvadászat legújabb felvonása ezúttal a TV képernyőn zajlott, Schmuck  a Kőgazdag fiatalok egyik leányzóját szemelte ki magának. A hétköznap esténként látható reality műsorban az Nagy Ő egykori szereplője, Metta borzolja a kedélyeket csípős megjegyzéseivel, és olykor-olykor polgárpukkasztó, fölényeskedő viselkedésével. Andorhoz hasonlóan Metta is keresi még az igazit, ráadásul a műsor címével ellentétben ő már nem is számít annyira nagyon fiatalnak.

Mettáról kevesen tudják, de nem kívánt terhességből született.

Édesapjával ma sincs jó kapcsolata, ez pedig bizony alaposan megnehezíti a párválasztást, hiszen a családi mintákat a szüleinktől örököljük meg. Ezen lehet változtatni, de nem könnyű, nagyon kemény önismereti munkát igényel, amivel Metta nem tudjuk pontosan, hogy hol tart, de az biztos hogy a műsorban már többször is hangot adott neki, hogy a végén még vénlány marad. Egyszer például Letti és Csabi kapcsolatán hitetlenkedett, hogy létezhet.-e egyáltalán az élethosszig tartó örök szerelem.

A Kőgazdag fiatalok történetében Metta és Schmuck három randiig jutottak. A második alkalom egy esküvői fotózás volt, ahol Andor még egy karikagyűrűt is felhúzott Metta ujjára, és az esküvői esküt is elmondta, azonban itt megütötte egy mondat a fülét. Metta nem szeretne gyereket, és igazából férjet sem, Andor viszont feleséget keres, és családot is szeretne, tehát

nem lenne tisztességes tovább folytatni a randevúzást úgy, hogy az nem oda vezet ahova a felek szeretnék.

Ezt a véleményét a harmadik randevú alkalmával közölte a szőke lánnyal, nem kertelt, egyenesen az arcába mondta. Szimpatikusan férfias őszinteség, már-már olyan példamutató hozzáállás, amit ebben a műsorban ritkán látni a főszereplőktől. Metta kissé megilletődve vette tudomásul a visszautasítást, de azért nem tört meg nagyon.

Valami kis műbalhéval (ki fizet, a nő vagy a férfi? akkor is ha barátok?) gyorsan sikerült elterelni a figyelmet a dolog mély lelki vetületéről, úgyhogy senkinek se fog megszakadni a szíve. Andor és Metta abban maradtak, hogy ha szerelmesek vagy házasok nem is, jó barátok azért még lehetnek.

Reméljük előbb vagy utóbb azért Metta is célt ér, sikerül szembenézni valódi félelmeivel, rossz kötődési mintáival, és kibújnia abból a barlangból, ahova elbújt, és amit felszínes csillogással próbál takargatni.

Hiszen valójában Metta sem más, mint mi: csak szeretetre vágyik, hiába mondja folyton, hogy a pénz boldogít, hiszen pont a műsorban látottak világítanak rá, hogy ez nem ilyen egyszerű, inkább csak egy polgárpukkasztó, hangzatos lódítás.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás