promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Kőgazdag Fiatalok sztárjára rátalált a szerelem? Schmuck Andorral randizott Metta
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Metta és Andor egy csodás estét töltött el egymással.

A Kőzgazdag fiatalok című sorozat minden hétköznap késő este látható a TV2 adásában, amelyben a Nagy Ő egykori szereplője, Metta is szerepet kapott. A csinos lány úgy tűnik nem adta fel a reményt, hogy újra rátalál a szerelem. A műsor korábbi részében is szervezett egy randit, ám akkor a kiszemeltje nem jelent meg a meg a megbeszélt helyen. Most azonban úgy tűnik szerencséje lehet Mettának, nem is akárkivel töltött el egy meghitt estét. 

Beadtam a derekamat egy randira

- mondja a műsor keddi előzetesében Dulin Metta. 

Ezúttal Schmuck Andorral vacsorázott, aki egy igazi úriemberként viselkedett, sőt még egy hatalmas virágcsokorral is meglepte a fiatal lányt. 

Igazi úriember, virágcsokorral várt engem, oda segített az asztalhoz. Jó volt a kisugárzása, egyből kedves volt, illatos volt. Ezek fontos dolgok

- vélekedik a Kőgazdag fiatalok sztárja a randevúról a TV2 videójában. 

A közös találkozás pedig annyira jól sikerült, hogy Metta és Andor még egy közös fotót is lőtt egymással. Ki tudja, lehetséges, hogy a jövőben még egy második randira is sor kerül, abból kiindulva, hogy Metta milyen módon áradozott az üzletemberről.

Azonban nem ő az egyetlen meglepetés a műsorban, a korábbi epizódokban Polgár Tünde is feltűnt. Az egykori luxusfeleség megpróbálta megtanítani a fiatalokat a jó modorra és az etikettre, ám egyáltalán nem járt sikerrel, főleg nem PSG Oglinál. Egy étkezés keretein belül próbálta meg elmagyarázni, hogy eközben hogyan kell viselkedni, de mind hiába. Tünde férje, Polgár Árpád gyomrát a Kőgazdag fiatalok annyira megfeküdte, hogy inkább gyorsan forgatott egy vlogot olyan fiatalokról, akik nem csak gazdagok, hanem meglehetősen tehetségesek is. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás