promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A kőgazdag fiatalok szilikon mellekbe csomagolt bölcsészprofesszorok, ráadásul betonbiztos értékrenddel, csak eddig még nem tudtunk róluk
Borítókép:  TV2 Play
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Meglepődhet az, aki eddig csak a Kőgazdag fiatalok polgárpukkasztó beszólásairól hallott.

 

 

Hol van már a ValóVilág és a Feleségek luxuskivitelben? Utóbbi hamarosan visszatér az RTL műsorán, addig azonban itt van a TV2 új reality-je, ami vállalta azt a hálátlan szerepet, hogy estéről estére kiborítsa a TV-nézőket, és 100 celsius-fokosra forralja az agyvizüket. Pontosabban nem a műsor vállalta, hanem a benne szereplő emberek, akik koruk szerint már felnőttnek számítanak, de a cselekedeteik szerint ez sokszor megkérdőjeleződik.

A műsorban nyolc olyan fiatal életét követhetjük nyomon, akik luxuskörülmények között élnek, de ezért legtöbbjüknek semmit sem kellett tennie. Többen rendszeresen hangot adnak neki, hogy őket a szüleik tartják el, apuci fizeti az új autót, az új házat, vagy éppen az új ajakfeltöltést, miközben eszetlenül szórják a pénzt. Ezért ugye sokaknak ki fog nyílni a bicska a zsebében, de ennek a műfajnak pont az a célja, hogy háborogva beszéljenek róla, hatást váltson ki a nézőkből.

Nos, a fiatalok minden tőlük telhetőt megtesznek, hogy valami drámát generáljanak maguk körül, a műsorban csak úgy repültek az idézhető egysorosok.

  • "Egy 20 millió alatti autó olyan, mintha egy traktorban ülnék."
  • "Felőlem hülye is lehet, csak nézzen ki jól, azt' kész."
  • "Ne borítsd föl a csizmámat, többe kerül, mint a féléves fizetésed!"
  • "A szilikon számomra olyan, mint az oxigén."
  • "Minden ami boldoggá tesz, pénzbe kerül."

Csak pár érdekesnek tűnő elszólás a Kőgazdag fiatalok eddigi adásaiból, és nem úgy néz ki, hogy a srácokból kifogyna a szufla. Legutóbb például Metta és Leti feszült egymásnak a golfpályán, mikor az értékrendekről kezdtek el mélyenszántó diskurzusba. Nézőként persze félve rántjuk fel a szemöldökünk, hogy biztos nekik kell-e megmondani, milyen a helyes értékrend, hiszen a műsor eddig leginkább arról szól, hogy minden pénzbe kerül, mindent meg lehet venni, és hogy tulajdonképpen az ember is csak sima árucikk, a szereplők rendszeresen árazzák be saját magukat.

Mégis sikerült elkapni a műsorban egy olyan jelenetet, ami kicsit tovább megy azon, hogy pénz=boldogság. Ebben az adásrészletben Metta játssza a kisördögöt, mert nem hiszi hogy örök életre el lehet köteleződni. Egyszerűen ezt látja maga körül, és ő maga is rendszeresen volt alárendeltje egy kapcsolatnak. De Leti nem hagyja magát:

Neki sziklaszilárd neveltetése és értékrendje van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás