promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az RTL milliós gigaprudikcióval támad a TV2 ellen, új formában tér vissza a nézők régi kedvence
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Még el sem indult a Kőgazdag fiatalok, az RTL máris élesíti az ellen fegyvert

A The Real Housewives ismerősen csenghet a magyar TV-nézők körében is, hiszen a népszerű reality műsor korábban négy évadon keresztül futott a Viasat 3 műsorán, Feleségek luxuskivitelben címmel 2017 és 2020 között. Kolosi Péter, az RTL tartalomért felelős vezérigazgató-helyettese már tavaly októberben bejelentette, hogy a sorozat több év szünetet követően idén az RTL+-on tér vissza. Most kiderült, hogy ez így mégsem teljesen igaz, a csatorna ugyanis sokkal nagyobb reményeket fűz az újrafazonírozott realityhez, Kolosi Péter múlt hét szerdán jelentette be, hogy

a reality neve ezentúl A város királynői – The Real Housewives of Budapest lesz.

A produkció 5. évada az ígéretek szerint még az idén képernyőre kerül az RTL-en, tehát a korábbi hírekkel ellentétben a műsor mégsem az RTL+-on lesz látható. Pontos premierdátumot azonban még nem közölt a csatorna.

A felfrissített formátum feltehetően jót fog tenni a szériának, ami Vasvári Vivien és Köllő Babett távozása után már nem volt az igazi, és ezt a nőzők is érezhették. Arról sincs egyelőre információ, hogy ők, vagy bármelyik korábbi luxusfeleség visszatérn-e az új évadban, de a Redditten már elindult a találgatás, kik fogják hétről hétre felborzolni a kedélyeket kihívó életmódjukkal, a luxusból kovácsolt meglepő gondolatokkal. Csak az a biztos - hogy ahogy a cím is utal rá - hogy a fényűző életet élő, tehetős hölgyeket a fővárosból válogatták össze a műsor szerkesztői, ez alapján pedig máris legalább két dolog garantált: újabb megosztó szépségek kapnak teret a hazai nyilvánosságban, és minden bizonnyal Budapesttel is behatóbban ismerkedhetnek majd a lelkes TV-nézők, netes bloggerek és a érdes tollú kommentelők.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás