promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Milliókat érő szilikon melleikkel flexeltek a Kőgazdag fiatalok, de még így is csak a világ legunalmasabb partiját sikerült összehozniuk
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Már hetekkel az indulása előtt óriási várakozások előzték meg a TV2 új reality műsorát, A Kőgazdag fiatalokban a szereplők válogatott hülyeségekkel szórakoztatják az éjszakai műsorság nézőit.

 

 

Kőgazdag fiatalok mindent elkövetnek, hogy utáld őket, de ezen legfeljebb csak mosolyogni lehet. Az első rész egy rongyrázós buli körül bonyolódott, PSG Ogli épp Dagobert bácsinak képzelve magát fürdött pár köteg húszezresben, amikor az a remek ötlete támadt, hogy megmutatja a spanoknak, milyen is egy rendes házibuli - mert ugye Magyarországon nagyon alacsony a színvonal, ahogy ő is mondja. A buli azonban annak ellenére is unalomba fulladt, hogy 2 millió volt a beugró. Márhogy ilyen értékben kellett felöltözni, ami sokunknak olyan összeg, hogy ha a család összes ruháját magamra veszem, akkor sem jön össze ennyi. Hiába na, azért egy ilyen magas színvonalú buliba nem mehetnek el mindenféle csóringer gyerekek, akiknek még nyamvadt két milkájuk sincs ruhára.

Na most ezt a két milliót mindenki máshogy értelmezte.

Kata például a saját instagramjára is feltöltötte, hogyan néz ki egy valamire való kétmilliós szett. Nem lehetünk benne biztosak, hogy a ruhájára gondolt, hiszen ezen a szinten már a szilikonmellek is egyfajta tartozéknak számítanak.

Tuvic Szandi jól kirakta, amit ki kell rakni, de ő már megszokta a színvonalat, nem érte nagy meglepetés. Pont úgy közelítette meg a feladványt, ahogy arra már Kata esetében is utaltunk. Mi mással is indított volna, rögötn a melleire mutatott. 

Egy millió, két millió, szerintem nem nagyon kell nézelődnöd!

 

Úristen mi lenne itt, ha lenne még egy harmadik melle is, mint a Total Recall című Schwarzanegger filmben? De ezt ugye csak az öregek tudják, ezek a fiatalok még meg sem születtek akkor, mikor Sharon Stone a combjaival próbálta legyűrni az öreg Ex-Terminátort. Dulin Metta csillogó arany szettben érkezett, és ő nem a (mű)melleit villogtatta. A biztonsági őr alaposan felmérte a szőke leányzót, aki picit felháborodottan jegyezte meg, hogy

Az eszmei értékem több, mint két millió forint!

 

Hát, végtére is Metta tudja, mennyit ér. Két millió forint ilyen alapon mérve azért nem olyan sok, egy közepesen tehetős ember már Magyarországon is bármikor kifizet ennyi pénzt. Na nem mintha az ember eszmei értékét számszerűsíteni lehetne, na de hát nem véletlenül nézzük ezt a műsort, ha nézzük. Ide nekünk a polgárpukkasztást!

A TV2 új realityje négy férfit és négy nő luxussal teli életét követi nyomon, ha eddig esetleg zárva tartottad volna az internetet, akkor itt tudod megnézni a bemutatkozó videóikat. Előbb a hölgyek, utána csak az urak!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás