promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vérlázító rongyrázás jön a TV2-n, bicskanyitogató a Kőgazdag fiatalok alfahímjeinek bemutatkozása
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A dolog iróniája, hogy a luxusban élő srácok leginkább csak apuci pénzét égetik. Legutóbb sorra vettük a hölgyeket, amiből az derült ki, hogy a gazdagság leginkább a plasztikai műtétek számával mérhető le a legjobban. A fiúk esetében ez az arányszám lehet, hogy a sportautók számával lesz egyenesen arányos.

Papp Olivér nem érti a spórolást, mindent el kell költeni, de ha valaki annyi pénzen üldögél, mint ő, annak nem lehet könnyű dolga. Talán ez magyarázza azt is, hogy hetente kétszer is elmegy a fodrászához, hogy "pacek legyen a séró". Mikor a munkájáról kérdezik, sejtelmesen csak annyit mond, hogy Magyarország ügyeit intézi - mindenki döntse el maga, hogy ez mennyire jó nekünk. A 20 éves srác saját elmondása szerint uralja az internetes platformokat - itt nyilván a TikTok-ra gondolt, ahol 200 ezred követőtáborral rendelkezik. Olivér fürge nyelvével máris kitűnik a mezőnyből, a srác olyan artikulálatlanul rendezi a szavakat, hogy még a szerkesztők is úgy gondolták, érdemes lehet feliratozni a mondandóját. Az már biztos, hogy a csucsicsumicsumi világbajnok, nincs ember a földön, aki ilyen gyorsan tudja elismételni ezt a három szót.

Herceg Csabi havonta egymilliót tankol, és ha éppen nem a testméreteiről beszél, akkor gyakorlatilag minden mondatával az autójával azonosítja magát. Folyton késik, mert nem tudja eldönteni, hogy melyik luxusjárgányt gyűrje maga alá. Öltözködésre nem tűnik túl igényesnek, talán a dolog mégsem pénz kérdése, mert hiába sorolja mi mennyibe kerül rajta, ilyen szakadt darabokat egy diszkontban is simán össze tudunk vadászni, aztán ki mondja meg, hogy kígyóbőr-e vagy sem? Mindenesetre a ruhatár sem mentes az autóktól, Csabi  gyakran öltözködik a kedvenc sportkocsijaihoz. A pénzt nem számolja, a kommentelők irigyek.

Ágoston Filipnek rendezvényszervező cége van, de annyira nem szeret a néppel vegyülni, hogy csak magánrepülővel vagy helikopterrel közlekedik. Saját belátása szerint is sznob, bár feltételezhetően nincs tisztában a szó jelentésével. Hogy hogyan sikerült felépítenie a vállalkozását, amiből ezt a rettentő magas életminőséget biztosítani tudja, az még nem derül ki, de azért nem lehet túl nehéz a megfejtés se, hiszen beleszületett a luxusba. A keresztbe tett lábak arról árulkodnak, hogy azért kicsit izgul, vagy legalábbis kevésbé magamutogató, mint a többiek, sok okosságot azért ő sem mond.

Bárány Aurél nem is titkolja, hogy apuci kicsi fia, elég ránéznie egy autóra, és már meg is kapja. A négy fiatal férfi közül - akárcsak a hölgyeknél - a legfiatalabb srác tűnik a leginkább önazonosnak, már ahogy a lábát felteszi az asztalra, és közben a kezével játszik a fotelkarfáján, abból látszik, hogy ez a lezserség belülről jön, nem görcsöl azon, hogy lazának tűnjön. Persze, Ha nem lenne pénze nem lenne boldog, amivel máris belövi az értékrendet, de hát még csak 19 éves, talán a műsor végére bölcsebb lesz (szerkesztőségünk egyöntetű tippje: nem, nem lesz az).

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás