promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elképzelhetetlen luxusban él III. Károly fia, ez a palota Harry herceg és Meghan Markle otthona
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elképesztő palotában éli a mindennapjait Amerikában Harry herceg és Meghan Markle.

Harry herceg Nagy-Britanniába érkezett nemrég, hogy újra találkozzon apjával, III. Károly királlyal, miután bejelentették, hogy az uralkodó rákkal küzd. Meghan Markle és a gyerekeik azonban nem tartottak vele, az Egyesült Államokban maradtak. És hogy milyen otthonban élnek? Közel 15 millió dolláros kastélyban élik a mindennapjait, ez forintban átszámítva öt millárd forintnál többet jelent.

A hercegi pár 2020-ban költözött ide, miután végleg szakítottak a királyi családdal és minden címükről lemondtak. Természetesen az Egyesült Államokban sem mondtak le a luxusról, 16 hálószobás a kastély, ahol élnek. Az ingatlan hatalmas kerttel rendelkezik, amelyet a róluk szóló Netflixes sorozatukban látni is lehet. Medencéjük, teniszpályájuk, rózsakertjük és még egy csirkeóljuk is van.  A kastélyban bőven van hely a gyerekek felnevelésére, könyvtárral, irodával is felszerelt. Sőt, szaunával, edzőteremmel, játékteremmel, borospincével és öt autós garázzsal is rendelkeznek. 

Az alábbi videóban látható az igencsak hangulatos kastély, amelynek a belső terei is nyilvánosságra kerültek:

Amikor a házaspár megvásárolta az ingatlant, a hálószobákat és a fő lakótereket klasszikus fagerendák díszítették, és nagy ablakok voltak, hogy a kaliforniai nap átjárja a teret. Meghan azonban elmondta korábban, hogy ő és Harry felújításokat végeztek a házban, és nem világos, hogy az otthon eredeti jellemzőiből mennyi maradt meg. Csak nagyon ritkán jelentkeznek be a házból, az Oprah-interjút is inkább a televíziós személyiség otthonában forgatták. A főépületen kívül az ingatlanban egy teaház és egy két hálószobás vendégház is található. Az exkluzív kaliforniai külvárosban Oprah Winfrey, Gwyneth Paltrow és Ellen DeGeneres is lakosok. 

Íme egy másik videó Harry és Meghan közös otthonáról:

Forrás: harpersbazaar.com

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás