promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Harry herceg rendkívüli döntést hozott III. Károly betegségének hírére
Borítókép:  Jason Pohuski/BMR/Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Harry herceg azonnal dönthetett.

Pár órával ezelőtt jelentették be Angliában, hogy III. Károly királyt rákbetegséggel diagnosztizálták. A Buckingham-palota a közleményben arra is kitér, hogy őfelségét nem prosztatarákkal diagnosztizálták az orvosok. A palota bejelentése nem tett utalást arra, hogy milyen rákbetegségben szenved őfelsége, de azt hozzátették, hogy a kezelés már el is kezdődött. 

A hivatalos közleményben arról is írnak, hogy Károly pozitívan áll a kezeléshez, és azt várja, hogy minél hamarabb visszatérhessen majd a szolgálatba. Addig azonban a család többi tagja helyettesíti majd őfelségét a hivatalos eseményeken.

III. Károlyt amúgy egy másik műtét után végül január 29-én engedték még ki korábban a kórházból, azóta csak jó hírek jöttek őfelsége állapotáról.

III. Károlyt még tegnap, azaz vasárnap is láthatták, amikor Sandringhamben megjelent a birtokán, még integetett is a jelenlévőknek a nyilvános eseményen.

A brit bulvárlap, az Express pedig már arról ír, hogy a hírt korábban közölték Harry herceggel is, aki Amerikában tartózkodik jelenleg is, a Sussexi herceggel személyesen közölték a hírt. A Daily Telegraph pedig arról számolt be, hogy Harry herceg rendkívüli döntést hozott a hír hallatán, és feltehetőleg már ma utazik is Angliába Kaliforniából, a birtokáról.

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a család többi tagja, így Meghan Markle és a gyerekek mikor csatlakoznak majd az azonnal hazájába utazó herceghez.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás