promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Krausz Gábor durván megalázta Mikes Annát: Tóth Gabi röhöghet a markába, ezúttal túl messzire ment a séf
Borítókép:  TV2 Play - TényekPlusz
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mikes Annával közös boldogságát reklámozza, miközben Tóth Gabiról nosztalgiázik.

Az egész ország lázban ég Krausz Gábor és Tóth Gabi tavaly nyári bejelentése óta: a sztárpár ekkor közölte, hogy idillinek tűnő házasságuk a négy fal között sajnos mégsem volt olyan boldog, így sok-sok küzdelem és próbálkozás után nem tudnak együtt maradni. Ekkor nagyon úgy tűnt, hogy Gábor a sértett fél és Gabi mondta ki az utolsó szót, emiatt az énekesnő kapott hideget-meleget, de remekül állta a sarat és hónapokig nem nyilatkozott arról, hogy mi is történt valójában. Idővel aztán kezdett körvonalazódni, hogy mi volt a probléma: Gabi elmagányosodott a kapcsolatban és nem tudta kellőképpen nőnek érezni magát Kruazs mellett, a viszonyuk inkább lakótársias volt, illetve a kis Hannaróza is összekötötte őket. Irónikus módon Gabi éppen a kislánya miatt döntött úgy, hogy véget vet a kapcsolatának, mivel a kislánya többször is szomorúnak látta és Gabi nem szerette volna, ha boldogtalan szülők mellett nő fel a szeme fénye.

A szakítás után nem sokkal Gabira rátalált a valódi boldogság, a táncegyüttessel, akivel dolgozik végül nem csak szakmai siker érkezett. Az Fricska nevű formáció egyik alapítótagja rabolta el Gabi szívét és Papp Máté Bencével azóta is úgy tűnik, hogy felhőtlen a viszony. Sokan aggódtak Krausz Gábor miatt, de kiderült, hogy őt sem kell félteni: még a válás hivatalos kimondása előtt (ami idén történt meg) ő is szerelembe esett. Mikes Anna nem csak segített a séfnek felállni a padlóról, hanem megmutatta neki milyen az amikor igazán szeretve van. Most azonban mégis egy furcsa dolog történt és az emberek gyanakodni kezdtek: lehet Krausz mégsem olyan boldog, mint mondja?

Krausz Gábor Instagram oldalára szokatlan felvétel került fel: Annával közösen romantikáztak a konyhában és szemmel láthatóan remekül érezték magukat. Ezt a séf önmaga is úgy kommentálta, hogy szokatlanul romantikus képsorok következnek és valóban teljesnek tűnik az idill, a közös főzés, a bor és a tánc közben, azonban az egyik képkockán feltűnik valami furcsaság:

A kamera rázoomol Krausz Gábor szakácskönyvére, aminek Családom és egyéb receptfajták a címe, ez pedig sokaknál megkongatta a vészharangot: egy ilyen csodás pillanatban is az exére gondol? Gabinak üzenhetett vele? A könyvet nem mostanában adta ki, így a reklámnak sok értelme nincs, voltak akik egyszerűen provokációnak nevezték a dolgot. A szakácskönyvben rengeteg ír Gabiról és a közös életükről, így érthető azoknak az álláspontja, akik szerint nincs helye egy Annával közös, meghitt videón. Egyelőre a séf nem szólalt meg az ügyben, de nehéz elképzelni, hogy véletlenül vették volna fel az ominózus jelenetet, amit itt tudtok megnézni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás