promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Novák Katalin interjút készített Tóth Gabival, a két édesanya kedélyesen beszélgetett egymással
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Remekül megértették egymás és sok minden szóba került, Gabi még a szokásosnál is nyíltabb volt - a több éves videó új életre kelt.

Az egész országot lázban tartja Novák Katalin bejelentése: a személye körül kialakult kellemetlen helyzet miatt a köztársasági elnök asszony a napokban bejelentette, hogy lemondott a pozíciójáról és köztisztviselőként befejezte a pályafutását. Egészen érdekes dolog a bulvár és a média: egyetlen hír futótűzként terjed szét az országban és onnantól kezdve felrobbantja a közéletet, minden arról szól.

Bár a kettő közel távol nem analóg hírértékelig, erkölcsileg, és sehogy sem (mintha az almát egy íróasztallal akarnánk összehasonlítani), mégsem mehetünk el amellett a tény mellett, hogy korábban ekkora ez már lejátszódott kicsiben. Tavaly nyáron soha nem látott érdeklődés és figyelem fordult hazánk aranytorkú énekesnője felé, amikor tavaly nyáron bejelentette, hogy Krausz Gáborral külön válnak az útjaik és a házasságuk véget ért.

Miközben cikktémát kerestem eszembe ötlött, hogy rákeresek, hátha a két szál  valahol összefutott és nem akartam hinni a szememnek: volt rá találat. Novák Katalin korábban készített egy interjút Tóth Gabival, melynek a témája a covid karantén alatti mindennapok voltak. Ekkor éltük a lezárások csúcskorát, Gabi pedig ekkor vált édesanyává így nehezített, de egyben könnyített pálya is volt neki a bezártság, hiszen eleve is úgy tervezte, hogy kislányával otthon marad.

Gabi nem szeret kamerákat beengedni a magánéletébe, most azonban kivételt tett: megmutatta otthona néhány szegletét, megmutatta gyönyörű kisbabáját is és mesélt arról, hogyan telnek a mindennapjaik ebben a nehéz időszakban.

Édesanyja ekkoriban hozzájuk költözött, hogy segítsen az újszülött körüli teendőkkel, édesapja pedig a szülői házban maradt, vigyázva a kiskedvencekre. Gabi meglepően vidám volt, ekkor még úgy tűnik, hogy békés és boldog volt a családi életük, mivel örömmel mesélt arról, hogy (akkor még) férjével (Krausz Gáborral) végre több időt tudnak egymásnak szentelni, le tudnak lassulni és jobban megélni az élet apró örömeit, nem mellesleg pedig valóban sugárzik az énekesnő.

Nem is nagyon szaporítanám a szót, a jó hangulatú, kedélyes, igen informatív videót, ami visszarepít minket pár évvel ezelőttre, itt tudjátok megnézni:

Tóth Gabi

Édesanya, feleség, énekesnő. Tóth Gabi még ebben a nehéz helyzetben is képes meglátni a jót. Férjével, kislányával és édesanyjával már két hete nem mozdul ki a lakásból, viszont minden este énekel a követőinek. Köszönöm, Gabi, hogy így is segítesz, és tartod a lelket az emberekben!

Posted by Novák Katalin on Saturday, March 28, 2020
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás