promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Novák Katalin minimálbérből is megvehető órát visel a csuklóján, szerény ketyegő díszíti a lemondott köztársasági elnök kezét
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ebből a szempontból nagyon különbözött Varga Judittól, az ő vekkeréhez már kevés lenne a minimálbér.

Az elmúlt pár napban a magyar közbeszéd két hölgy nevétől volt hangos - kivételesen nem Mikes Annára, és Tóth Gabira gondolunk, hanem náluk némileg "fajsúlyosabb" pozícióban lévő emberekre: természetesen Novák Katalinról és Varga Juditról beszélünk.

Novák Katalin Magyarország köztársasági elnöke - a lemondását már benyújtotta, de azért ebben a munkakörben kicsit bonyolultabb ügy egy felmondás, mint egy gyorsétteremben, a kötelezően lefutandó bürokratikus körök és protokolláris intézkedések némileg bonyolultabbak annál, mint hogy "itt írja alá".

Oldalunk olvasói előtt nem nagy titok, hogy szerkesztőségünk több tagja is nagy órarajongó, így mikor kitudódott a kegyelmi-ügy botrány, mi azonnal tudtuk mi a felelősségteljes társadalmi viselkedés: azonnal ki kell derítenünk, hogy milyen órát hord a köztársasági elnök asszony, ha pedig az immár csak egykori igazságügyi miniszter (ebben a pozícióban a hivatalról lemondás némileg egyszerűbb) óráját is megtaláljuk, az csak a hab a tortán.

Óriási kutatómunkára nem volt szükség, ugyanis a csukloszpotting Instagram oldal már ezt Novák Katalin hivatalba lépésekor megtette, innen is köszönjük a munkásságát, nagy rajongók vagyunk. 

Novák Katalint valószínűleg a jövőben nem kevés kritika fogja érni, de azt nem lehet ráfogni, hogy a stílusa "rongyrázó" lett volna. Az alábbi fotón beazonosított órája egy kifejezetten lakosságinak mondható modell, a márka nagyszüleink generációja számára egyet jelentett a "svájci" jelzővel: egy elegáns, visszafogott, másodperc mutató nélküli, sötétkék számlapos DOXA óráról van szó, amit körülbelül 150.000 forintért mi magunk is birtokolhatunk.

Kolléganője, Varga Judit azért egy fokkal kevésbé visszafogott órát választott, bár az ő óráját még a koronavírus alatti lezárások idején azonosították be, ő a francia luxus-divatház, a Cartier egyik modelljét választotta. Egy ilyen órának már húzósabb az ára, nagyjából másfél millió forint, de egyébként ez az összes a luxusórák terén egyáltalán nem számít kiugrónak - árban van feljebb, eleganciában viszont nem nagyon.

forrás: csukloszpotting

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás