promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az embereknek kezd elege lenni Krausz Gáborból, de a Tóth Gabi hírdömpingre már akadt megoldás: sokan mindenhol letiltották az énekesnőt
Borítókép:  TV2 Play - Mokka
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem kérnek többet ebből a cirkuszból, van aki már Krausztrofóbiának hívja a jelenséget.

Ismeri a kedves olvasó a 22-es csapdáját? Hivatalosan így szól a magyarázata: 22-es csapdája valamilyen reménytelen helyzet, amit az egymásnak kölcsönösen ellentmondó feltételek miatt nem lehet megoldani. Ilyesmi a szituáció Tóth Gabi és Krausz Gábor kettősével. Tele van velük az internet, nem lehet úgy megnyitni egyetlen weboldalt sem, hogy ne legyen ott egy cikk, egy interjú, egy reklám, egy videó, egy fotó valamelyikükről. És bár az embereknek elvileg elegük van, mégis elolvassák ezeket a cikkeket, mert a házaspár válása, majd az új kapcsolataik zsigeri módon férkőztek be a sejtjeinkbe és bár nem akarjuk, tiltakozik ellene az agyunk, de titkon baromi kíváncsiak vagyunk rá, hogy mi történhetett pontosan az előtt az ominózus nap előtt, hogy kimondták vége, mi történhetett Gabi és Máté között, valamint hogyan szeretett egymásba Krausz Gábor és Mikes Anna? Vajon a műsor melyik pontján? A Szépség és a szörnyeteg alatt már együtt voltak? A négyes tagjai kedvelik egymást, milyen a viszony valójában közöttük?

Mivel a négyes minden tagja egyre több helyen szólal meg és egyre több interjút, felkérést, megkeresést kap és ezek egy részét el is fogadja (vélhetően ennél sokka, de sokkal több médium szeretne velük személyes mélyinterjút készíteni) mindegyik ilyennel egy picit mintha közelebb jutnánk az igazsághoz, így muszáj megnyitnunk, hátha megjön a Heuréka élmény, hátha abban a cikkben találjuk meg mindenre a magyarázatot.

Így a legtöbb ember háborgása jogos is, meg nem is: egyszerűen a Tóth Gabi és a Krausz Gábor hírek függőjévé váltunk. Erre talált most megoldást egy élelmes informatikus, aki a leszokás lehetőségét kínálja nekünk, még hozzá néhány kattintás formájában. Egy ismeretlen webfejlesztő olyan bővítményt készített a Google Chrome böngészőhöz, melyet letöltve a Google áruházából soha többet nem kell Tóth Gabiról szóló híreket olvasnunk. Az összes weboldalról, melynek .hu a végződése eltünteti az énekesnőről szóló híreket, ezeket egész egyszerűen soha többet nem fogjuk látni.

A kommentek között érthető módon rengetegen üdvözölték a jelenséget és a személyre szabható böngészési élményre sokan azonnal lecsaptak, egyesek egyenesen piaci rést emlegettek. Természetesen ha valaki meggondolná magát a későbbiekben a beállítás kikapcsolható.

Az internetes fórumokat olvasgatva azonban az embereknek kicsit már a Krausz témából is elegük van, bár a Séfek séfe indulása után egészen biztosan még ennél is többet lehet majd olvasni a sztárséfről: a tévénézők tűkön ülve várják egyik kedvenc főzős műsoruk indulását, amiben Gábor már a Mikes Annával és a Dancing with the Starsban való szereplése előtt is oszlopos tag volt és élvezte a nézők szimpátiáját. Volt aki azt is kritizálta, hogy Gábor mostanában több reklámfelkérést vállalt el és többször is nyilatkozik, ami teljesen szembe megy azzal, amilyen embernek önmagát jellemezte, sokan félnek attól, hogy esetleg ez a hirtelen jött nyitottság nehogy visszafele süljön és átcsapjon szenzációhajhászásba. Egyelőre maradjunk annyiba, hogy híres emberek lévén időnként muszáj megszólalniuk a nyilvánosság előtt és semmi baj sincs azzal, ha reklámfelkéréseket vállalnak el, egészen addig, amíg önazonosak maradnak és valóban tudják úgy élni a magánéletüket, hogy azzal egyik fél sem sérül.

Akinek pedig nem tetszik, az egyszerűen ne kattintson.

Forrás: borsonline.hu

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás