promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi nyilvánosan provokálja Mikes Annát? Merész fotóval szúrt oda Krausz Gábor kedvesének az énekesnő
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Gabi csak nem hagyja békén Krausz Gáborékat.

Tóth Gabi hiába vallja azt folyamatosan, hogy megtalálta élete szerelmét Papp Máté Bence személyében; amíg egyfolytában volt férje, Krausz Gábor és újdonsült párja, Mikes Anna felé kacsintgat, addig senki sem fogja elhinni neki, hogy nem csak provokálásra használni Fricska-szerelmét.

Az énekesnő sokak szerint már kezd nagyon túlzásokba esni, és jó lenne, ha inkább a saját kapcsolatával foglalkozna, mert az, hogy ennyire látványosan irigykedik Krauszék boldogságára, nem egészséges, és még kellemetlen helyzetbe is hozza magát, hiszen így azt fogja elérni, hogy ezentúl is rajta fognak nevetni az emberek, és őt fogják szidni a közösségi médiában.

Tóth Gabi minden bizonnyal figyelemmel szokta kísérni, mi történik Krausz Gábor és Mikes Anna közös életében, hogy miket raknak ki, és miket írnak róluk, mert most egy olyan képet rakott ki a saját oldalára, ami gyanúsan hasonlít a profi táncosnő egyik napokban posztolt fotójára.

Egyes kommentelők szerint, akik a Facebook-on elmélkednek a képről, azt gyanítják, hogy az énekesnő ezzel egyértelműen provokálni akarja Mikes Annát, egyben üzenni is akar neki. Vannak, akik azon a véleményen vannak, hogy Tóth Gabi megirigyelhette a táncosnő alakját, a lábait, és beelgondolt abba, hogy volt férje most ezzel a káprázatosan szép nővel van együtt; ezt pedig nem hagyhatta ennyiben, ezért előkotort egy 10 évvel ezelőtti képet magáról, amit még Kasza Tibi készített róla.

Ez a fotó valóban nagyon hasonló ahhoz, amit Mikes Anna rakott ki: Gabi ugyanúgy meseszép,  hosszú ruhába pompázik, lábát pedig magasra emeli, hogy biztosan bugyiig villantson a kamera előtt. Azonban ez a kép rá is kontrázik Mikes Annáéra, hiszen a táncosnő fotóján nem látszik semmi a melléből, míg Gabinak mindkét keble kikandikál a ruhából.

Az énekesnő nem is írt jóformán semmit a fotóhoz, csak azt, hogy 10 éve, és hogy Kasza Tibi lőtte róla, de amit hashtagben megadott, az már sokkal beszédesebb. Ugyanis odaírta még a #táncszerelem szócskát, ezzel Gabi egyértelműen a Szombat esti lázra utalt, amiben 2013-ban láthattuk. Ezek után pedig nem lehet puszta véletlen, hogy Mikes Anna, aki nem mellesleg profi táncosnő, és a Dancing with the Stars alatt szeretett bele Krausz Gáborba, miután kirakott egy elegánsan villantós képet, Tóth Gabi ugyancsak a tánccal és a szerelemmel játszadozva közzétesz egy 10 évvel korábbi, Annáénál jóval merészebb fotót.

De vajon mit fog ehhez szólni Mikes Anna? Venni fogja az üzenetet és visszavág, vagy inkább csendben hagyja, hogy Gabi kitombolja magát?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás