promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Papp Máté Bence nem bírja tovább: Tóth Gabi szerelme olyat tett, mint korábban soha, csak hogy bizonyítsa igazát
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Papp Máté Bence hosszú idő után végre megtörte a csendet és őszintén vallott az elmúlt időszak nehézségeiről.

Tavaly nyáron az egész országot meglepte Tóth Gabi és Krausz Gábor bejelentése, mikor váratlanul, a semmiből kiderült, hogy 6 év után véget ért a házasságuk. A nyilvánosság sokáig csak találgatott arról, hogy pontosan mi is történhetett az álompár között, mivel közös megegyezés alapján sem Krausz Gábor, sem Tóth Gabi nem szeretett volna nyilatkozni a különválásuk részleteiről. Hamar kiderült azonban, hogy Gabi a válás után meg is találta a boldogságot Papp Máté Bence oldalán, ami után mondanunk sem kell, hogy rengeteg támadást kapott.

A rosszindulatú kommentek és beszólások pedig nem csak az amúgy is eléggé megosztó énekesnőt, de új táncos szerelmét is elérték. Papp Máté Bence mindezidáig nem nyilatkozott a történtekről, a Tények Plusznak azonban most kivételt tett, mert szeretett volna rácáfolni a rosszindulatú pletykákra és gúnyos megjegyzésekre.

Az tényleg nagyon érdekes, hogy mennyi minden hazugságot és hülyeséget írnak rólam, de valahogy ezt már gyerekkoromban megszoktam, mert régen nagyon sokat dadogtam. Akkor nagyon-nagyon kaptam az ívet, sokan kiröhögtek, megbélyegeztek. Akkor már jöttek ezek a lenézések. Fájt, rossz érzés volt, de már akkor megtanultam, hogy ennek nincs olyan nagy alapja és nagyon elítélőek tudnak lenni az emberek

– vallotta be a műsorban a Fricska táncosa.

Papp Máté Bence szerint akik ismerik őt, vele vannak. Akik pedig nem ismerik azokkal egyáltalán nem akar foglalkozni.

Ezzel nem lehet mit tenni. Csinálni kell, menni kell előre. Amit csinálsz, az mindig megosztottságot szül. Azt gondolom, az idő mindent megold. Aki igazán kíváncsi rám, úgyis megtudja, milyen vagyok

- idézte a Blikk Tóth Gabi szerelmének a szavait, aki természetesen kitért a tánckarrierjére is. Mint mondta, a születése óta táncol, ami miatt gyakran kifigurázták, ám ez őt most már nem zavarja, hiszen a Fricskát is azért alapították, mert be akarták bizonyítani, hogy a 21. században is lehet menő a néptánc.

Papp Máté Bence teljes interjúja az alábbi videóban tekinthető meg!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás