promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi végre kitálalt a válás valódi okáról: Krausz Gábort nem eresztette a múltja, az énekesnő tehetetlen volt
Borítókép:  TV2 Play - TényekPlusz
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Négy fő okot mondott, ezekbe tört bele a bicskája: Krausz Gábor magánkívül lesz ha ezt meghallja.

Tavaly nyáron az egész országot megrázta Tóth Gabi és Krausz Gábor bejelentése, mikor váratlanul, a semmiből kiderült, hogy 6 év után véget ért a házasságuk. A nyilvánosság sokáig csak találgatott arról, hogy pontosan mi is történhetett, mivel közös megegyezés alapján sem Krausz Gábor, sem Tóth Gabi nem szeretett volna nyilatkozni a különválásuk részleteiről. Ennek egyik oka az egymás iránti tisztelet volt és az, hogy kislányuk Hannaróza a későbbiekben ne a bulvársajtó alapján tájékozódjon a szülei kálváriájáról és a a kislány életét ne befolyásolják negatívan azok a dolgok, amiket a szülei egymásról mondtak, vagy egymással tettek. Az idő azonban telt és bár Gabi kifejezetten hamar megtalálta a boldogságot Papp Máté Bence oldalán, még mindig tartotta magát a megbeszéltekhez. Ekkor már információmorzsák szivárogtak a házaspár mindkét tagjától, érezni lehetett a sértettséget és azt, hogy lappanganak még indulatok a pár mindkét tagjában. Majd Krausz Gábor is felvállalta azt, hogy új kapcsolata van, ekkor pedig mindkét félnek megeredt a nyelve. Sorra vállalták az interjúkat és egyre hosszabban, egyre nagyobb mélységekben mentek bele a kettőjük közötti történésekbe.

Elképesztően keresett a négyes minden tagja, egymással versenyeznek a lapok és tévéműsorok, hogy megszólaltassák őket. Hétről hétre új nyilatkozatok jelennek meg és a mostani vasárnap is tartogat egy izgalmas meglepetést: Gabi ad újabb interjút és már a beharangozóból kiderül, hogy igen érzékeny és mély témát érintenek majd.

Az az előzetesből nem derül ki, hogy Gabi milyen kérdésre adta a választ, ami elhangzik, de vélhetően valami olyasmit szegezhettek neki, hogy mit gondol, miért nem működött a Gáborral való házassága?

Gabi a megbeszéltek ellenére nem teketóriázik és őszintén fele, talán olyan őszintén, amire esetleg egy válás kimondása után már nincs szükség. Minden ember másképp dolgozza fel a traumáit és egy rossz házasság minden esetben trauma, mindegy, hogy melyik fél mondta ki végül azt, hogy nincs tovább. Elképzelhető, hogy Gabi azt a módszert válassza, hogy minél több helyen szeretné elmondani a vélt (de számára mindenképp valós) igazát, ezzel is könnyítve a rá nehezedő évek terhein, azonban a mostani téma lehetséges, hogy már túl sok információ volt, főleg annak fényében, hogy Gabi és Gábor megbeszélték, hogy nem nyilatkoznak egymásról.

Az énekesnő elmondása szerint mindent megtett, de Gábor nem tudott beilleszkedni a családos létbe, nem tudta levetkőzni magányos énjét és ebbe végül beletört Gabi bicskája és nem tudta neki megtanítani azt, hogy milyen a szeretet. Ám ennél is tovább megy és súlyos titkokat árul el a séf múltjából.

A rövid, ám annál sokkolóbb videót ide kattintva nézheted meg, ahol szó szerint meghallgathatod, hogyan fogalmazott erről az exfeleség:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás