promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Krausz Gábor kellemetlenkedése már a rajongóinak is sok, de Mikes Anna sem látszik felhőtlenül boldognak
Borítókép:  Youtube - PalikekVilagabyManna
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kemény kritikákat kap a séf, sokak szerint lassan Tóth Gabinál is mélyebbre süllyed.

Hiába telt már el több mint fél év azóta, hogy Tóth Gabi és Krausz Gábor bejelentette a különválást, a kettőjük magánélete iránti érdeklődés napról napra a tetőfokára hág. Mint ismeretes a pár nyáron jelentette be, hogy kapcsolatuk zátonyra futott, később derült ki, hogy már jó ideje nem működtek közöttük a dolgok. Bár a pár megfogadta, hogy nem nyilatkoznak, ahogyan telt múlt az idő végül ilyen-olyan interjúk keretein belül csepegtették az információkat és szépen lassan kirajzolódott, hogy Gabi tűnik a sértettebb félnek, annak ellenére, hogy ő mondhatta ki az utolsó szót a kapcsolat befejezéséről. Gábor is keserű szájízzel nyilatkozott, többször elmondta, hogy maximalista emberként hatalmas kudarc neki a válás: nem Gabit siratta, hanem azt, hogy nem tudott kellően helytállni és végül szétesett a családja.

Az már a szakítás után nem sokkal nyílt titok volt, hogy Gabi továbblépett és egy új férfi oldalán már meg is találta a boldogságot, Krausz Gábor életútja azonban tartogatott meglepetéseket. Bár az egész ország reménykedett, amikor először meglátták őt a Dancing with the Stars-ban a táncpartnere oldalán, mégsem merték elhinni, amikor végre kiderült az igazság: ő és Mikes Anna valóban szerelmesek és valóban egy párt alkotnak.

Gabi ekkor már hivatalosan felvállalta a kapcsolatát Papp Máté Bencével és egyre több interjút adtak együtt, közösen. Sokan bírálták Gabit amiatt, hogy ennyire kiárusítja a magánéletét, mikor sokszor ennek éppen az ellenkezőjét nyilatkozta: azt óvja, félti.

Krausz Gábor a kezdeti óvatosság után úgy néz ki, hogy ugyanerre az útra lép: egyre több bírálója akad a szakács kitárulkozó viselkedésének, ami megosztja az embereket. Van, akik szerint ez Gábor igazi énje, ez az erős, vagány, magabiztos pasi, aki előszeretettel posztol képeket és videókat közös szerelmével, de egyre hangosabb az ellentábor is. Szerintük Gábornak fejébe szállt a hirtelen jött figyelem és hírnév (bár a Séfek séfe miatt már így is országos ismertséggel büszkélkedhetett) és kezdi elvetni a sulykot, már-már mutogatja párját, Mikes Annát. Legutóbb Valentin napi posztjával verte ki a biztosítékot, melyen párjával látható és ezt a különleges ünnepet egy bor reklámozására használta fel. Anna mosolya megjátszottnak tűnik és erőltetettnek, a kép egyáltalán nem sugároz meghitt hangulatot. Természetesen lehet, hogy pózoltak és egyébként az ünnep valóban kettesben és nyugalomban telt, mivel Gábor ezeket a szavakat fűzte hozzá a posztjához:

Reklám. Első közös Valentin-nap. Ez így most jó. Mi ketten, egy jó film, egy finom sajttál, és egy jó üveg magyar bor. 

A sokak szerint kellemetlen képsorokat ide kattintva tudod megnézni:

Egyébként ők ketten valóban szép pár és Gabi is csodásan mutat új szerelme mellett, így reméljük, hogy a károgóknak nincs igazuk és a négyes minden tagja megtalálta a párja mellett azt, ami igazán fontos neki az életben és ami szükséges a boldogsághoz.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás