promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi megcsalta jóképű szerelmét? Hűtlenségi botrányba keveredett az ország matyómadonnája, most kiderült az igazság
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Gabit hűtlenséggel vádolják, kitálalt az énekesnő.

Tóth Gabi nemcsak az ország egyik legismertebb énekesnője és matyómadonnája, de az utóbbi időben úgy tűnt, hogy az elsőszámú "közellenség" is. Felmerült a kérdés, vajon az énekesnő a leggyűlöltebb celeb kis hazánkban, vagy van valaki, akit úgymond még nála is jobban utálnak. A Promotions készített egy felmérést arról, hogy kit tekintenek a legkevésbé szimpatikusnak a magyarok, és a szavazás megdöbbentő eredménnyel zárt.

Hogy ki lett az első helyezett, és ki állt fel a dobogó második és harmadik fokára, azt nem áruljuk el, de azt igen, hogy Tóth Gabi csupán a 10. helyen végzett.

Úgy tűnik tehát, hogy a Sztárban sztár leszek mentoráról lassan leszállnak az éles nyelvű internetezők, a közösségi oldalára felöltött képei alatt is már jóformán csak pozitív hangvételű kommenteket lehet olvasni. Az énekesnő is azt látja, hogy az emberek kezdik elfogadni, hogy nagyon boldog új párjával, a Fricska alapítójával.

Tóth Gabira legutóbb a pénteki tüntetés szervezői szálltak rá, akik megfenyegették, hogy ha nem jelenik meg az eseményen, akkor mi fog történni. Aztán még az Instagram is eltávolította Gabi egyik posztját, amit a gyermekvédelemről rakott ki, így aztán jobbnak látta, ha visszavonulót fúj.

Most azonban megjelent vele egy interjú, amiben nemcsak azt árulta el, mi volt közte és Istenes Bence között, hanem arról is lerántotta a leplet, hogy megcsalta-e élete szerelmét. Az énekesnőt ugyanis hűtlenséggel vádolták az elmúlt hónapokban, mindenki azt hitte, hogy a Fricska szépfiújával csalta meg férjét, Krausz Gábort.

„Amikor realizálódott bennem, hogy érzelmileg merre húzok, akkor én azt letisztáztam. Nem történt az, hogy egy viszonyba keveredtem volna a párommal, és közben a férjemmel együtt éltem. Rám húzták ezt a csalfa feleség bélyeget”

Tóth Gabi ezzel részéről lezárta a hűtlenségi kérdést, de azt is elmondta, hogy Trap kapitány és Krausz Gábor előtt kikkel volt együtt. Első szerelme, Palcsó Tamás után jött Fekete Balázs, az Anti Fitness Club dobosa, Nagy Roland, Rasztovits Dávid, és Markó Róbert. Ágai Kis András, a Mutasd magad! műsorvezetője aztán rákérdezett Istenes Bencére, hiszen olyan pletykák is voltak, hogy a televízióssal 2 hónapig alkottak egy párt.

„Jézus Máriám! Dehogyis, csak barátság volt!”

- mondta határozottan Tóth Gabi.

Az énekesnővel készült beszélgetést alább lehet megnézni, még több sosem hallott titokról rántja le a leplet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás