promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elhallgattatták Tóth Gabit a tüntetés előtt, azonnali válaszlépésre szánta magát az énekesnő
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Gabi nem hagyta szó nélkül, hogy eltüntették a szavait.

Tóth Gabi kendőzetlen őszinteséggel írta le, hogy miért nem vett részt a pénteki tüntetésen. Az énekesnő szerint ugyanis olyanok szervezték, akik az elmúlt években többször is beleálltak, gyakran támadták őt, és kemény kritikával illették őt. Tóth Gabi több, számára problémás személyt is megemlített: Kajdi Csaba és Puzsér Róbert mellett Pottyondy Edina és Osváth Zsolt is a listáján van.

A Sztárban sztár leszek mentora a közösségi oldalára is kiírta, hogy pontosan mi volt a problémája a tüntetéssel, amin a hírek szerint 50 ezren vettek részt. Először is nehezményezte azt, hogy konkrétan megfenyegették, hogy ha nem vesz rajta részt, akkor ez és ez fog történni - azt nem mondta el, hogy kiktől érkeztek a fenyegető, sértegető üzenetek.

Tóth Gabi ezekre reagálva leírta őszinte véleményét arról, hogy ez a tüntetés csak felhasználja a gyermekvédelmet, de valójában teljesen másról szól. Hangsúlyozta, hogy ő a gyermekek mellett áll, de ez a megmozdulás most egyáltalán nem független és politikamentes - és ezzel volt leginkább problémája.

„Erre is rákapaszkodott egy oldal, akiknek szereplői nem mellesleg az elmúlt években azon munkálkodtak, hogy nevetség tárgyává tegyenek, hiteltelenítsenek, lejárassanak… Az én gyerekemet megvédték ezek az aktivisták? Ki védi majd meg, ha ezért gúnyolják az iskolában, amiért ilyen videókat, mémeket készítettek rólam? Hogy anyagilag károsítottak, amit a gyerekemtől is vettek el?”

- írta a közösségi oldalán Tóth Gabi, ám perceken belül törölték is a posztját.

Az énekesnő aztán az Insta Storyjában közölte, hogy nagyjából 5 perccel a publikálás után eltüntették a bejegyzését. Ezt követően Ákos Majom a ketrecben című dalából egy idézettel rakott ki egy másik posztot, azt azonban még most sem érti, miért törölték az eredeti bejegyzését.

„Nos, elveszett a posztom, kiteszek hát egy semlegeset… egy "függetlent". Ha: Annak akarsz látni, ami nem vagyok”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás