promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Puzsér Róbert kedvese köztéren mutatta meg formás kebleit, sosem láthattad még így a könyörtelen kritikus párját
Borítókép:  youtube.com/@pottyondyedina
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Minden túlzás nélkül állíthatjuk, hogy egy meteor becsapódásának erősségével robbant be a Youtube világába, egészen új színfoltot hozva a népszerű videómegosztó portálra.

A kezdeti szűk réteg, aki nézte őt mára kemény maggá erősödött és egyre szélesebb körben lett ismert, népszerű és talán ami a leginkább megbecsült jelző lehet ebben a közegben: elismert.

Ma már önálló stand up esteket tart (sokszor teltházzal) járja az országot és könyörtelenül elmondja a véleményét mindenkiről. Kellő öniróniával átitatott előadásaiba sokszor szarkasztikus humort csempész bele, így be kell látnunk, a műsora nem való mindenkinek, kell az önreflexió ahhoz, hogy bele mérjünk nézni az általa tartott görbe tükörbe.

Nőként helyett vívott ki magának egy korábban férfiasnak számító szakmában és úgy tűnik megvetette a lábát. Saját tehetsége és személyisége által lett híres, senki hátán nem kapaszkodott fel: cikkünk főszereplője nem más, mint Pottyondy Edina.

A magánéletét sosem a kirakatba teszi, így szinte mindenki csak hallomásból tudja azt, hogy ki a kedvese (megjegyzem a saját wikipedia oldalán is ez szerepel): bizony ő csavarta el Puzsér Róbert fejét. Nem mai történet ez, a párnak már közös gyermeke is van, akit vélhetően nagy szeretetben és az elveiket nem meghazudtolva, átlagos gyermekként nevelnek, sosem mutattak még róla fényképet, nem teszik ki a nyilvánosság okozta káros hatásoknak.

Mostani cikkünk apropója egy igen pikáns kép, melyet maga Pottyondy Edina tett ki az Instagram oldalára és a vetközés apropója az egyik rajongója iránti kedvesség volt. Kapott ugyanis egy csodálatos kötényt, amelyet ott helyben magára is kapott, megmutatva a követőinek, hogy milyen lelkes, kedves, néha furcsa ajándékokkal kedveskednek neki a rajongói (bár ezt a szót biztosan utálja).

Itt láthatjátok a vicces képet, szokásához híven igen kreatív szöveget kanyarított hozzá:

Ha még nem láttátok, vagy hallottátok videóját, akkor nézzetek, aztán mindenki eldöntheti, hogy szerinte polgárpukkasztó ripacskodásról, vagy tűpontosan megfogalmazott társadalomkritikáról van-e szó.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás