promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kellemetlen: Krausz Gábor megkapta Puzsér Róbert szakácskönyvét karácsonyra
Borítókép:  Profimedia
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Krausz Gábor arca egyből kővé dermedt, mikor meglátta az ajándékát.

Puzsér Róbert az ország talán legkeményebb kritikusa, aki már szinte az összes létező magyar celebbe beleállt. Az ország egyik legmegosztóbb személyiségét, Tóth Gabit is többször a földbe döngölte, ez pedig természetesen egyáltalán nem tetszett az énekesnő férjének, a sztárséfként ismert Krausz Gábornak, aki hangot is adott az érzéseinek – ebből pedig elég komoly botrány alakult ki közte, és Puzsér Róbert között.

Krausz Gábor már arra is célzott burkoltan, hogy Puzsér Róbert minden bizonnyal azért ment neki, mert a kritikusnak nemrég jelent meg a szakácskönyve, így biztos jó ingyen reklám neki, ha beleköt a sztárséfbe. Puzsér Róbert persze rögtön cáfolta ezt, és még jobban megalázta őt egy válaszírásban, szóval úgy tűnik, hogy egyáltalán nem nevezhető barátinak a viszonyuk, sőt.

Éppen ezért egyszerre hihetetlenül kellemetlen, illetve elképesztően vicces, hogy Krausz Gábor megkapta karácsonyra Puzsér Róbert szakácskönyvét.

Tóth Gabi meg is örökítette a pillanatot, amit aztán Insta Storyként raktak ki: Krausz Gábor mit sem sejtve bontogatta az ajándékát, némi izgatottság is volt az arcán, majd meglátta, hogy Puzsér Róbert szakácskönyvét rejti a csomagolás, és egyből kővé dermedt, majd egy gúnyos kis mosollyal nyugtázta, hogy sikerült jól megviccelni őt – aztán szépen elhajította a könyvet.

Krausz Gábor ezek után megosztott egy „Love You Puzsi” felirattal rendelkező képet, amin éppen Puzsér Róbert szakácskönyvét puszilgatja, szóval vette a poént még úgy is, hogy még karácsonykor is a kritikus kísérti őt.

Puzsér Róbert egyelőre még nem reagált a felvételre, de jó eséllyel ő is megmosolyogta a dolgot, hiába tűnik úgy, hogy egyáltalán nem kedvelik egymást.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás