promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Puzsér Róbert gránitkemény beszólásokkal lépte át Krausz Gábor ingerküszöbét, így reagált a sztárséf a kritikus szavaira
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Puzsér Róbert írását már nem tudta szó nélkül hagyni Tóth Gabi férje, Krausz Gábor.

Puzsér Róbert szinte sosem kíméli a hazai celebeket, hiszen alig maradt olyan magyar sztár, akivel már ne rúgta volna össze a port az utóbbi években. Tóth Gabin például elég sűrűn köszörüli a nyelvét a félelmet nem ismerő kritikus, legutóbb például egy egész véleménycikket szánt annak, hogy tudassa a világgal, hogy szerinte mennyire nincs szégyenérzet az énekesnőben és a férjében, Krausz Gáborban. Sőt, eléggé nekiment a sztárséfnek, akit egy nyilatkozata miatt burkoltan egy agresszív, Neander-völgyi emberhez hasonlított.

Krausz Gábor általában nem reagál az ilyen támadásokra, de most úgy tűnik, hogy Puzsér Róbertnek ezzel a cikkel sikerült átlépnie az ingerküszöbét, ugyanis egy külön posztban reflektált a kritikus szavaira – és azt is elárulta, hogy pontosan miért.

„Van az a pont, amikor a folyamatos, évek óta tartó  hazugság és gyűlölet keltés már nem tolerálható. Puzsér Róbert, akit úgy tűnik most már kollégámnak is tekinthetek, hiszen így karácsony előtt szakácskönyv szerző lett, elérte nálam, hogy válaszoljak. Hosszú idő után, türelemmel olvastam demagóg, közhelyes álhíreit velünk kapcsolatban, amivel nem titkolt szándéka, hogy a rajongóit hergelje és figyelmet szerezzen magának, bármi áron”

– kezdte Krausz Gábor, majd elnézést kért, amiért az említett nyilatkozatában félreérthetően fogalmazott, ezek után pedig kifejtette, hogy az ő értékrendjébe nem fér bele semmilyen agresszivitás, kivéve, ha valaki halálosan megfenyegeti a családját, vagy őt.

Krausz Gábor leírta, hogy hisz a szólásszabadságban, de amiket Puzsér Róbert írt róla és a feleségéről, azok többnyire nem fedik a valóságot. Ráadásul érezni lehet a sztárséf posztján, hogy többek között a kritikust is hibáztatja azért, amiért ilyen sokan rossz véleménnyel, előítéletekkel vannak róla, illetve Tóth Gabiról:

„Én csupán annyit szeretnék jelezni, hogy a médiában rólunk festett kép, ami részben Puzsér úrnak is köszönhető, többnyire köszönő viszonyban sincs a valósággal és ezt az emberek, akik velünk személyesen találkoznak, gyorsan felismerik. Amióta együtt vagyunk a feleségemmel albérletben élünk, spórolunk, mert szeretnénk saját otthont magunknak és a kislányunknak. Reméljük, hogy az álmunk rövidesen valóra válik, de ehhez, ugyanúgy ahogy sok más családnak, nekünk is hitelre lesz szükségünk. Ennyire vagyunk százmilliókkal kitömve, ahogy azt ő és még néhányan állítják.”

Itt lehet megtekinteni Krausz Gábor teljes bejegyzését:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás