promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ki az ország leggyűlöltebb celebje? Szavazz, kit utálsz legjobban a hírességek közül
Borítókép:  Femina
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Gabit támadják a legtöbben, de van nála rosszabb is a hírességek között? Szavazzál az ország leggyűlöltebb celebjére!

Magyarországon annyi celeb van, mint égen a csillag, és igen csak népes tábort alkotnak azok a közszereplők, akiket tízezernél több ember utál. Az az érdekes a celebekkel kapcsolatban, hogy az emberek elmondása szerint gyűlölik azt, hogy a csapból is ők folynak, mégsem tudják megállni, hogy ne kattintsanak rá egy-egy új cikkre, ami megjelenik róluk.

Hogy ki az ország kedvenc celebje, vagy kiket szeretnek a legtöbben, az jelen esetben egy teljesen mellékes dolog, most arra vagyunk kíváncsiak, hogy kit tartotok a leggyűlöltebb hírességnek. Készítettünk egy szavazást, amibe azokat a celebeket raktuk, akiket mostanában a leggyűlöltebbnek tartanak számon az interneten.

Nektek az a dolgotok, hogy leadjátok a szavazatot minden egyes celebre - attól függeltenül, hogy az adott személyt kedvelitek vagy utáljátok. Ha például Tóth Andit szeretitek, akkor nyomjatok a zöld nyílra, ha Galambos Lajost utáljátok, akkor bökjetek a piros nyílra.

A lényeg, hogy minden egyes celebre nyomjál egy igent vagy egy nemet a szavazásban!

Nincs a listán az a celeb, akit a legjobban utálsz? Írd meg nekünk Facebookon, kit tartasz a leggyűlöltebb hírességnek!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás