promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi már elfelejtené az egészet, de Mikes Anna utána szúrt: ismét a táncosnő adta le az első lövést
Borítókép:  Youtube - pajzansubtitles7007
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Gyanúsan egybeesnek az időpontok, még mindig Krausz Gábornak akar bizonyítani a táncosnő?

Azt hinnénk hogy a tavaly augusztus óta eltelt idő elég volt arra, hogy a kedélyek lecsillapodjanak és az emberek kezdjék elfelejteni azt, hogy Tóth Gabi és Krausz Gábor valaha is egy pár voltak. De nem ez történt, az embereknek még a róluk szóló hírdömping sem elég, többet és többet akarnak: ennek pedig az exházaspár eleget is tesz. Gabi sorra vállalja el az interjúkat, Krausz Gábor pedig tőle szokatlanul nagyon meghitt és intim videókat közöl, ahol új párjával van, továbbá saját magáról is sokkal több és (nevezzük nevén a dolgot) sármosabb felvételeket tesz közé. Aki ismét szeretné Gábort a tévében látni, annak nem kell sokáig várnia, ugyanis a Séfek séfe hamarosan ismét adásba kerül és a Dancing with the Stars-ban aratott fergeteges győzelme után nincs kétségünk afelől, hogy ezt a versenyt is parádésan lehozza majd.

A (volt) házaspár mindkét tagja nem sokkal a szakítás után már új kapcsolatba kezdett, a párjaik pedig talán még jobban érdeklik a nagyérdeműt, mint Gabi és Gábor. Mikes Anna és Papp Máté Bence mindketten fiatalok szépek és nem mellesleg a sors furcsa fintoraként táncosok is. Bár ők ketten eddig hagyták a reflektorfénybe állított párjaikat nyilatkozni, az utóbbi időben már ők is vállaltak egy-egy rövid szereplést, ahol számukra fontos dolgokról nyilatkoztak. Papp Máté Bence nemrégiben adott egy szívhez szóló interjút, melyben gyerekkoráról, nehézségeiről és útkereséséről beszél, Anna pedig főleg a mindennapjaival és a tánccal kapcsolatban szokott megszólalni.

Az élet azonban nem állt meg: és a páros minden tagja végzi a munkáját és hiába ismertek, a munka világából ők is kiveszik a részüket. Mikes Anna visszatért a tánctanításhoz, Papp Máté Bence pedig középiskolai tanár, de ő is vállal tanítás után táncoktatást. Krausz Gábor a Séfek mellett civilben is helytáll: a Hilaris Hotels executive séfeként és édesapaként rengeteg kihívással szembesül a mindennapok folyamán. Gabi pedig, mint az mindannyian tudjuk, főállású énekesnő (és anya).

Most is éppen egy koncertre készült, amolyan szezon nyitásra és hatalmas boldogsággal publikálta oldalára a színfalak mögött készített vidám hangulatú képeket, de a koncertről is töltött fel felvételeket. Illetve azt is megmutatta, hogy milyen sminkben, ruhában és frizurában lépett a színpadra, erre pedig csak annyit mondhatunk, hogy lélegzetelállítóan festett. Gabi mióta új kedvesével van, csak úgy kicsattan a boldogságtól, nem lehet nem észrevenni, hogy a külsejében milyen előnyös változások álltak be.

Nem sokkal rá Mikes Anna is megosztott magáról egy meglehetősen feltűnő képet, melyen megcsinált frizurában, talpig sminkben tündökölt. Arról nem szól a hír, hogy hová öltözött ki ilyen gyönyörűen a táncosnő, mivel az ezután következő fotón már az egyik táncóráján készült fotót láthatjuk, tehát nem tudjuk milyen alkalomból csípte ki magát.

Mindkét hölgy képei mellé záporoztak a dicséretek, azonban bizonyos platformokon megjelentek gyanakvó kommentelők is: szerintük nagyon furcsa, hogy a két lány mindig szinte egymásra licitálva, néhány óra különbség elteltével tesznek ki magukról csinos képeket, olyan, mintha egymásnak akarnák megmutatni, melyikük a szebb. Teljesen normális lenne, hogy rivalizálás van a két fél között: ez egy teljesen emberi tulajdonság, főleg egy ilyen "törékeny" szituációban, mint a válás utáni időszak, mikor a feleknek úgymond össze kell csiszolódnia és újra kell definiálni a kapcsolatukat. Persze véletlen egybeesés is lehet, de valóban, ha összehasonlítjuk kettőjük közösségi oldalát, sok időpontbeli hasonlóságot fedezhetünk fel. Szégyenkezni egyiküknek sincs oka: mindketten szép, fiatal lányok, akik szakmájuk csúcsán vannak, így bármiféle versengés valóban csak a női agy bolondsága lehetne.

A Tóth Gabiról készült fotót ide kattintva tekinthetitek meg:

Mikes Anna 24 óráig elérhető Instagram bejegyzésben tette közzé a fotóját, amelyet sajnos így már nem tudtok megtekinteni. De itt van egy régebbi kép a táncosnőről, aki napról napra jobb formában van:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás