promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mikes Anna nem bírta ki, visszavágott Tóth Gabinak: rövid volt a tűzszünet, a táncosnő törte meg a kimondatlan paktumot
Borítókép:  TV2 Play - Dancing with the Stars
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Gabi megmutatta, Mikes Anna rákontrázott.

A tavalyi nyár egészen különleges korszakot hozott el a modernkori bulvár újságírásban: Tóth Gabi elsőként jelentette be, hogy házassága véget ért. Ezek után nem sokkal Krausz Gábor is kiadott egy közleményt, ezt megerősítve, azonban arra egyikük sem számíthatott, hogy mekkora érdeklődés övezi majd a válás közbeni, utáni magánéletüket.

A két fél megbeszélte, hogy mindkettőjük csendben marad a médiahajhász időszakban és nem adják ki a házasságuk bukásának részleteit. Ezt jó ideig sikerült is tartaniuk, azonban a magyar egy kíváncsi nép és egy idő után kibukott a vitathatatlan tény: mi történt? Tudni akartuk, pellengérre állítottunk minden szereplőt és nem lettünk sokkal okosabbak. Van négy ember akik talán versenyeznek egymással, talán nem és ez a talán most ismét újabb fejezethez érkezett.

Tóth Gabi új közös képet közölt a párjával, ami alatt igazából csak pozitív és támogató kommenteket olvasni, ez meg önmagában is szokatlan. De! A találgatások alapját az adta, hogy Gabi boldogságfotója után felmerült kérdés: kinek szól a boldogság? Lehet nehéz lesz elhinni, de mi megkockáztatjuk, hogy ez a párjának szól és nincs mögöttes üzenete, de megnézzük a másik oldalt is.

Tóth Gabi ezt a meghitt képet tette közzé és nehéz lenne megjátszással vádolni. Az énekesnő arca minden érzelmet elárul és párja is szerelmesen belefelejtkezve tekint párjára, így elkönyvelhetjük, hogy a két fiatal valóban szerelmes. De! Mikes Anna szexi képét is megmutatjuk, annyi csavarral, hogy a tánc művésznő 24 óráig elérhető Instagram történetben mutatta meg a (vélhetően) Krausz Gábortól kapott ajándékot, ami egy csokor tulipán volt. Különösen szimpatikus Annánál, hogy nem tolta előtérbe ismert szerelmét, csak szimplán megosztotta a boldogságát, ezzel pedig ismét rácáfolt a rosszindulatú "követőire", akik azzal vádolták, hogy csak az ismeretség érdekli a táncosnőt. Ugyanakkor Krausz Gábor begyújtotta az influenszer gyertyát, mert igencsak foglalkoztatott celeb, szóval várjuk, hogy a ropogós elemen kívül mit kér rajtunk számon.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás