promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi most a nővérébe szúrt bele, ezt a reakciót senki se várta az énekesnőtől azok után amit Vera érte tett
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Csak úgy repültek a keményebbnél keményebb, meglepőbbnél meglepőbb állítások a stúdióban.

A Tóth família környékén soha sem unalmas az élet. Mint ahogy ahogy az ismeretes, Tóth Gabinak megvolt a maga véleménye a múltheti tűntetésről és, ezzel újabb céltáblát rajzolt a homlokára - pont mikor már úgy tűnt, hogy a Krausz Gábortól való viharos válása miatt lecsillapodnak a kedélyek. Gabi egy instagram sztoriban ki is fakadt, azóta ugyanis olyan elképesztő üzeneteket kap, amik komolyan kicsapták nála a biztosítékot.

Pár nappal korábban azonban Gabi a Mutasd Magad! stúdiójában járt, hogy sok témával kapcsolatban próbáljon meg tiszta vizet önteni a pohárba - ez a körút már tart egy ideje, erről a fenti cikkünkben írtunk bővebben.

Tóth Gabi elmesélte, hogy a nővére valóban az egyik legbiztosabb pont, akire mindig számíthat, és aki mindig mellette áll a bajban, bármekkora is legyen a vihar.

Tóth Gabira akkora figyelem szegeződik, hogy ez alól nővére sem tudja kivonni magát, miközben Tóth Vera maga is sikeres és elismert énekesnő, rendszerint érik kérdések a kishúgával kapcsolatban, és Vera ezek alól nem is szokott kibújni.

Tóth Vera többízben is beszélt már Gabi viselt dolgairól, tőle tudta meg például az egész ország, hogy Krausz Gábor és Gabi között bizony nagyon el tudtak szabadulni az indulatok, mindenki érzelmektől túlfűtve rontott volna neki a másiknak, ha nincs ott Vera, aki egyfajta villámhárítóként funkcionál a felek között. Egy alkalommal azonban Vera azt találta mondani Gabiról az Adom a napom műsorában Geszti Péternek, hogy való igaz:

Gabi mindig is egy kaméleon volt, mindig változott a kinézete, a külseje mindig az aktuális partneréhez idomult, a férfiak mindig nagy hatást gyakoroltak a gondolkodásmódjára. Gabit a Muatsd Magad! műsorvezetője most reagáltatta Vera állításaira:

"Jó, hát szokott hülyeségeket mondani!"

- hangzott a csattanós válasz, miután Gabi percekig csak dicsérte a nővérét, a műsorvezető és Gabi egyaránt hangosan röhögtek a szellemes odaszúráson. Utána Gabi elmagyarázta, hogy ő valójában tudja, hogy mire gondolt Vera. Ha titeket is érdekel, akkor az interjú tíz és feledik percéhez kell tekerni: 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás