promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
 Tóth Gabi arcon röhögte a magyarokat: pusztító lenézéssel nyilatkozott rengeteg emberről, a Kárpátok Madonnája ezt gondolja valójában
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Gabi jót röhög a róla készült mémeken, de azért van ami már nála is kicsapja a biztosítékot.

Tóth Gabi tavalyi válásakor úgy döntött, hogy inkább nem nyilatkozik az okokról, abban reménykedve, hogy a bulvár hullámai idővel alább hagynak, azonban ez nem így történt, folyamatosan cikkeztek az énekesnőről, olykor egészen elképesztő elméleteknek is hangot adva, amit Gabi teljes képtelenségnek, sőt hülyeségnek titulált - és ebbéli véleményét valószínűleg sokan osztanánk.

Az énekesnő azóta belátta tévedését, és már több alkalommal is adott hosszabb interjúkat, hogy tisztázza a nevét. Először a TV2 Tények kamerája elé ült le még tavaly, azán egy hosszabb facebook bejegyzést is írt azzal kapcsolatban, hogy csalfa feleség volt-e vagy sem. Idén a Mandiner stúdiójában adott egy meglehetősen hosszú interjút, és a Hatvani Polgári Szalonban készült beszélgetés is felkerült az internetre, most azonban egy újabb mélyinterjúra került sor.

A Mutasd Magad! vonatkozó adásáról már az előző napokban is írtunk (és nem kizárt, hogy lesz még olyan szerzőtársam, akinek meglesz a véleménye a beszélgetésről), Gabi sok mindenről mesélt ebben a bő 40 percben, többek között arról is, hogy miért nem működött a Krausz Gáborral való házassága (itt az énekesnő valójában komoly kritikákat fogalmaz meg volt férjével kapcsolatban), vagy hogy milyen különleges viszonyban áll Stohl Andrással, akinek egy időben szintén kijutott a botrányokból.

Tóth Gabi a napokban azonban nem a szerelmi élete miatt került a kritikus szemek kereszttüzébe, hanem mert jelenlétével nem támogatta a gyermekvédelemmel kapcsolatos múltheti tűntetést, melynek szervezői között több olyan videós tartalomkészítő is szerepel, akik több alkalommal is keményen bírálták az énekesnőt.

Osváth Zsolt azóta még egy videót szentelt Tóth Gabinak, amiben Ördög Nórát és Curtist is keményen kritizálta, ezzel is ráerősítve abbéli gyanúnkra, hogy valódi boszorkányüldözés vette kezdetét - erről itt olvashattok bővebben: 

A Mutasd Magad! legújabb adásában Tóth Gabi hangosan felröhög, mikor a róla készült mémekre terelődik a szó, az énekesnő elmondja, hogy ezeken valójában ő is jókat nevet, bármekkora hülyeségek. Két elnevezés különösen megragadt Gabiban, a Kárpátok Madonnáját és az matyólotyót külön említi is. 

Az ájtatos matyólotyó Pottyondi Edinától származik, még tavaly augusztusban illette ezzel a szellemesen rosszindulatú jelzővel Gabit egy instagram bejegyzésében, míg a Kárpátok Madonnája az előbb már említett Osváth Zsolti vissza-visszatérő megnevezése, most a tűntetéssel kapcsolatban is többször használta.

Gabi azonban nem valószínű, hogy számon tartja, melyik gúnyos elnevezés, melyik mém kitől származik, máskülönben aligha röhögne ilyen jóízűen.

Az igazság az, hogy mikor Gabi röhög a róla készült mémeken, abban jó adag lesajnálás is van azok irányába, akik az ő magánéletén csámcsognak. Belőlük pedig bizony jó sok van. Osváth Zsolttal ráadásul személyesen is ismerik egymást, a kapcsolatuk teljesen máshogy indult, Pottyondi Edina pedig rendszeresen teszi vicctárgyává az énekesnőt. 

A Mutasd Magad! teljes anyagának első részét itt találjátok (a második még várat magára), 9:30 körül jönnek szóba a kritikák és a mémek, mikor Gabi arról beszél, hogy a nővére, Tóth Vera fogalmazta meg a legjobban, milyen elképesztők ezek a kijelentések. Az interjú további részeiből azért kiderül, hogy ez a folytonos céltáblán levés azért sokszor nagyon megterhelő is, nem csak vicces:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás