promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi elérzékenyülve mesélt Stohl Andrással közös múltjáról: soha nem fogja elfelejteni
Borítókép:  Youtube - MutasdMagad
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Gabi egy óriási titokról is mesélt, melyről könyvben akarja majd lerántani a leplet, most sokan eshetnek pánikba.

Hosszú hallgatás után Tóth Gabi és Krausz Gábor is bepótolják a lemaradást: egymást érik a hosszabbnál hosszabb interjúk, amikben egyre többet árulnak el arról, hogy mi is történt abban időszakban, amikor tönkrement a házasságuk. Gabi most ismét igent mondott egy felkérésre, amelyben élete több, fontos állomását is érintették és szó esett a művésznő egy eddig kevésbé ismert oldaláról is.

Természetesen mindenkit az foglalkoztat a legjobban, hogy vajon mi történt azzal a házassággal, amit a világ legerősebb bástyájának tituláltak, mi vezethetett a felek viszonyának a megromlásához, mikor került be a képbe Papp Máté Bence, mint potenciális pasi jelölt. Természetesen ezeket a kérdéseket is végigzongorázták, de a kérdező arra vállalkozott, hogy még mélyebbre ásson Gabi múltjában.

Szóba került Gabi egy kevéssé ismert életszakasza is, amikor színházban játszott és a felsorolás alapján úgy tűnik, hogy nem hobbisz inten űzte ezt a művészeti ágat sem, hanem tőle megszokott teljes elánnal bedobta magát. Színpadi emberként nyilván nem ismeretlen neki a közönség előtt való szereplés, de mint mondta, ez egy teljesen újszerű élmény volt. Több darabban is feltűnt és különféle műfajokban, stílusokban is kipróbálta magát. Kedvesen emlékszik vissza győri társulatára, ahol rengeteg szép emléket szerzett, felmerül hát a kérdés, hogy akkor miért hagyta ott a szakmát?

Itt éppen egy fellépésen nézhetitek meg Tóth Gabit, a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon:

Szarka Tamás: ESTHAJNAL lemezbemutató / Margitszigeti Színház

Augusztus 19-én debütált a Margitszigeti Színházban Szarka Tamás legújabb produkciója ESTHAJNAL címen. Szarka Tamás Tóth Gabi Parno Graszt

Posted by Deszkavízió on Monday, August 22, 2022

A győri társulat után egy másik helyre került át, azonban itt közel távol sem érezte olyan jól magát, mint az előző helyen. Az ellene irányuló folyamatos piszkálódás, a megjegyzések és a háta mögött terjedő pletykák végül elvették a kedvét a színjátszástól és visszatért oda, ahonnan indult: az énekléshez. Ezt a korszakot pedig maga mögött hagyta, annak ellenére, hogy gyakran eszébe jut és hiányolja ezt a fajta színpadi jelenlétet.

Természetesen a beszélgetést vezető férfi rákérdezett Gabinál, hogy mégis kire, kikre gondol, de ezt Gabi nem árulta el, arra hivatkozva, hogy ennek még nincs itt az ideje.

Egyelőre nem áll készen egy újabb botrány kirobbantására, de megemlítette, hogy nem zárkózik el attól, hogy egyszer könyvet írjon, abban pedig biztosan külön fejezetet fog szentelni ennek a titoknak és az ott történteknek. Egy könyv írása több szempontból is izgalmas lenne, vélhetően ahhoz Krausz Gábornak is lenne egy-két szava, de Gabi vehemens életvitelét és természetét ismerve másnak is lenne félnivalója. Az egyelőre még nem tisztázott, hogy a könyv valóban el fog-e készülni, így még a megjelenés dátuma sem ismert, de az énekesnőt övező érdeklődés alapján a könyv simán bestseller lenne.

Van azonban valaki, akinek Gabi különösen hálás és ez szintén újdonság lehet sok olvasónknak: kifejezetten jó viszonyt ápol Stohl Andrással, aki végig bátorította a színházi pályán, segített neki legyőznie a kétségeit, meghallgatta a problémáit és baráti támogatást nyújtott neki, ha elbizonytalanodott. Az énekesnő meghatódva gondolt vissza ezekre az időkre és a mai napig nem felejtette el, amit a sztárműsorvezető érte tett.

A részleteket hosszabban ebben a videóban tudod megtekinteni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás