promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi elmondta mit kell tennie az embereknek, ha soha többé nem kíváncsiak rá: egyetlen dolgot javasolt és akkor vége van
Borítókép:  TV2 Play - Sztárban Sztár
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ha ezt az egyszerű dolgot megteszik, akkor eltűnik a közéletből.

A tavalyi nyár alapjaiban rengette meg a bulvárújságírást: egy olyan témával gazdagodott a firkászok repertoárja, amiről még napokkal az esemény előtt sem sejtett senki, semmit. Azután augusztus 9-én mint derült égből a villámcsapás, megjelent két poszt egy nő és egy férfi oldalán. Krausz Gábor és Tóth Gabi ebben a posztban tudatták a nagyvilággal, hogy szerelmük, kapcsolatuk, házasságuk 6 év után véget ért. Ez már önmagában hírértékű lett volna, azonban a megbeszélt forma szövegbe, amit mindketten kiírtak az oldalukra, a huncut (és vélhetően sértett) Krausz Gábor tett egy plusz mondatot, amivel olyan lavinát indított el, amire a történet egyik szereplője sem számíthatott.

„Időnként furcsa meglepetéseket, kellemetlen fricskákat tartogat az élet.”

Innentől az emberek hamar összerakták a képet: a váláshoz köze lehetett egy harmadik félnek, a szóhasználatból pedig arra következtettek, hogy a Tóth Gabival együtt dolgozó Fricska táncegyüttes egyik tagjáról szólhatott a bújtatott üzenet. Nem is kellett sokat várni az igazság kiderülésére, ugyanis Gabi ezek után nem sokkal mosolygós közös fotót posztolt az egyik taggal, Papp Máté Bencével. Bár magánéletét szerette volna védeni, erre az utóbbi idők őrülete mellett esélye sem volt, így végül a hosszas hallgatás után úgy döntött, hogy hallatja a hangját és elmondja a saját véleményét a jelenleg körülötte zajló eseményekről.

Az óriási érdeklődés miatt, ami jelenleg a személyét övezi nem is kellett sokat várnia a lehetőségekre: sorra kapja az interjúfelkéréseket, amiknek mostanában szívesen eleget is tesz. Bár a szerelmi kapcsolatáról és a Krausz Gáborral történtekről még mindig igyekszik óvatosan fogalmazni és nem megy bele olyan kérdések megválaszolásába, amik kellemetlenül érintik, most mégis önhibáján kívül került olyan szituációba, ami kibillentette a nyugalmából és már az egészségét is veszélyezteti.

A pénteki Hősök terére szervezett tüntetés kapcsán vették őt elő az emberek és mikor már lecsillapodni látszott a rá irányuló rettenetes rosszindulat mennyisége, most ismét belekapott a a népharagba a szél és lángra lobbantak a piszkálódások. Gabi jelezte, hogy nem szeretne részt venni a tüntetésen és ennyi elég volt egy újabb lavinához: az emberek személyeskedő, többször gusztustalan tartalmú levelekkel bombázzák őt, melyben Hannarózát is megemlítik, nem éppen kedves környezetben és Gabi teljesen kiakadt. Egyből megoldást is kínált a gyűlölködő emberek problémájára és el is magyarázta a média működését: elmondta, hogy az emberek valóban nem kíváncsiak rá, akkor egyszerűen ne nyissák meg a róla szól cikkeket, de főleg ne kommenteljenek és akkor ez az egész öngerjesztő folyamat egyszer csak megáll, a lapok nem cikkeznek majd róla többet. Továbbá arra is megkérte az embereket, hogy aki nem kedveli őt, az nyugodtan tiltsa, törölje, kövesse ki, de egyébként már egy böngészőben letölthető szűrő is rendelkezésre áll annak, aki Tóth Gabi mentes netezést szeretne. Kérdés, hogy az emberek megfogadják-e a javaslatot, de az biztos, hogy Gabinak pont elég lenne, ha valóban csak azok követnék a munkásságát, akik szeretik őt és a személye valamint az éneklése miatt szimpatizálnak vele. Vélhetően valóban akkor lenne a legboldogabb, ha ezentúl csak szakmai sikerei és remek hangja miatt kerülne a címlapokra. Ezzel talán mindenki jobban járna.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás