promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi eddig bírta, nem tovább: orvosi segítségre szorul az énekesnő
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Gabi orvoshoz fordult, nem bírta tovább.

Tóth Gabinak van egy fényes karrierje, egy gyönyörű kislánya, és boldog párkapcsolatban él. Ennek ellenére nem tud nyugodt, békés életet élni, mert folyamatosan támadják őt. Amit Tóth Gabi tesz, az mindig rossz - teljesen mindegy, hogy mit. Ugyan sokaknak már elegük van a naponta kirakott, róla szóló cikkekből, de az az igazság - és erre az énekesnő is rávilágított -, hogy amíg az emberek időt és figyelmet szentelnek ezeknek a cikkeknek csak annyival is, hogy reagálnak rájuk, kommentelnek hozzájuk, addig a média nem fog leállni a Tóth Gabis cikkekkel, hiszen folyamatosan pörögnek.

Tehát valahol az emberek saját maguk alakították ki azt a felhajtást és vele együtt azt az ellenszenvet, amit az énekesnő iránt éreznek, Gabi mondhatni semmit sem tett azért, hogy 0-24-ben központi figyelmet kapjon és nem köteles eltűrni azokat a bántó, sértő, fenyegető, gusztustalan üzeneteket és leveleket, amiket a róla szóló cikkek hatására küldenek neki.

Így is nagyon sokáig tűrte, nyelte a sok rosszat, de most eljött az a pont, amikor betelt nála a pohár. Tóth Gabi nyilvánosan kiakadt, és a közösségi oldalára rakott ki több videót, amikben gyakorlatilag elküldte a fenébe azokat, akik pedofilsimogatónak nevezik, mert nem ment el a tüntetésre, aminek szervezői udvarias meghívás helyett megfenyegették, hogy mi fog történni, ha nem teszi tiszteletét a Hősök terén.

Az énekesnő a videóiban még azt is elárulta, hogy már orvoshoz jár, mert máshogy nem tudja elviselni mindazt, ami a nyakába zúdul nap, mint nap.

„Naponta több levelet kapok, hogy pedofilokat támogató vagyok. Elment az eszük az embereknek? Tényleg idáig jutottunk? Eljutunk odáig, hogy pedofilsimogatónak neveztek engem... Meddig tart a gyűlöletetek egy olyan dolog iránt, amit nem követtem el?! Normálisak vagytok, emberek? Álljatok már le! Hagyjatok békén, szálljatok le rólam! Nektek bajotok van magatokkal, az életetekkel, a rendszerrel, amit rajtam vertek le! Próbáljátok az egészet mindenestől az én számlámra írni... Menjetek el orvoshoz! Én is elmentem, én is járok, mert ezt már máshogy nem lehet elviselni”

Tóth Gabi megosztotta az egyik ilyen levelet, amiben valóban gusztustalan módon írnak, és még a kislányát is belekeverik. Az énekesnő elhatározta, hogy a jövőben jogi úton fogja felvenni a harcot mindenkinek, aki ilyet merészel írni neki. Az édesanya nem érti, hogy lehet ennyi gyűlölet és rosszindulat az emberekben irányában, és jogosan tette fel a kérdést, hogy meddig mehet még el ez az esztelen gyűlölködés.

„Fölcsesztek, nincs tovább, elegem van! Az embernek véges a határa, ennyi! Emberek vagyunk, jogom van kiborulni. Na, most tele lett a tököm, örüljetek, élvezzétek!”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás