promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Papp Máté Bence pikáns részleteket árult el a múltjából: több modellel is együtt töltötte az éjszakát és megmutatta nekik a titkos technikáját
Borítókép:  Youtube - EchoTelevizio
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Gabi kedvese korábban két kanállal falta az életet, vajon tudott erről az énekesnő?

Tavaly augusztus 9-én érkezett a hír, miszerint Tóth Gabi és Krausz Gábor házassága 6 év után a végéhez ért. A hír tornádóként söpört végig a bulvármédián, mindenki találgatta, hogy mi, mikor és miért történt. Aztán nem olyan sokára már arról szóltak a híradások, hogy Tóth Gabinak máris új párkapcsolata van és hamarosan az is kiderült, hogy kivel. Így történt, hogy a közéletbe egyik percről a másikba bekerült egy név: Papp Máté Bence. Egy ország jegyezte meg ezt a nevet, mint Tóth Gabi új párját, de ennél azért lényegesen többet tett le a fiatal srác az asztalra. A Fricska nevű formáció egyik alapítótagja, akikkel világrekordot állítottak fel, elkötelezettek a néptánc és a magyar hagyományok megőrzése iránt, sőt mi több, még Erzsébet királynő előtt is fellépett a tánccsapat.

Máté mostanában nagyon óvatosan szólal meg bárhol, főleg Gabival közös interjúkat vállal, mivel nagyon óvják a szerelmüket és hiába a szupertehetség és elkötelezettség, most a figyelem inkább a magánéletükre irányul. Most egy korábbi interjúja került elő, amikor még Gabi nem volt az élete része és éppen emiatt szakmai titkokról, fortélyokról faggatták, de néhány pikáns részlet is szóba került a beszélgetés alatt.

A kérdés úgy szólt, hogy nem fáj-e nekik az a rengeteg ütés és csapás, amelyet a tánc közben magukra mérnek, marad-e nyoma a fellépések után, bekékülnek-zöldülnek-e, szereznek-e véraláfutásokat?

Máté erre igazi profiként úgy válaszolt, hogy sokszor kapják meg ezt a kérdést, de megszokták ezt is és az ütéseket. A bőrük megvastagodott, hozzászokott. Tréfásan azt is elárulta, hogy II. Erzsébet királynőt is ez érdekelte a leginkább.

Azonban van aki nem ilyen szerencsés, ha megpróbálja utánozni a Fricskás fiúkat. Mesélt arról is, hogy egy amerikai fellépés után néhány lány hozzájuk csapódott bulizni és nagyon megtetszettek nekik a speciális táncmozdulatok, így megkérték a fiúkat, hogy tanítsák meg őket is néhány figurára. A kérésüknek eleget is tettek a srácok az este folyamán, megmutatták nekik, hogy a technikát, igen ám: de másnap jött a feketeleves. A lányok modellek voltak, akiknek nem volt hozzászokva a bőre ilyen kiképzéshez, így a kifutóra kék és zöld foltosan kellett felsétálniuk, minden ütés meglátszott a testükön.

Az biztos, hogy Máténak rengeteg hasonló emléke lehet még, fiatal, tehetséges, csinos férfiként nyilván körbe rajongták a hölgyek. Kíváncsian várjuk, hogy mikor jön el az idő, amikor többet is felfed a bulizós korszakáról, de az is lehetséges, hogy Gabi mellett ezt az énjét végképp eltette a fiók mélyére és már gondolni sem akar rá.

Az egyik amerikai kalandjukról egy videós összeállítást ide kattintva tudsz megnézni:

Forrás: vasarnap.com

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás