promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Itt van az első fotó Tóth Gabi és Papp Máté Bence közös gyerekéről: a gyönyörű kisfiú kiköpött az apukája
Borítókép:  TV2 Play - TényekPlusz
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elkészült az első fotó a sztárpár közös gyermekéről, csodálatos.

Még egy év sem telt el azóta, hogy Tóth Gabi és Krausz Gábor kimondták: házasságuk 6 év után a végéhez ért. Útjukat ezután külön folytatták és nem sokkal később kiderült, hogy Gabi már tovább is lépett: azóta az egész ország megismerte új párja nevét, a főállásban középiskolai tanár, mellékállásban pedig tánctanár Papp Máté Bencét.

Bár rengetegen voltak a károgók, a szerelmesek kapcsolata végül kiállta az idő próbáját, pedig a közvélemény mindent megtett, hogy megnehezítse a dolgukat. Rengeteg bántást kaptak, de kitartottak egymás mellett és úgy tűnik, hogy boldogabbak, mint eddig bármikor.

Gabi és Máté egyre többet nyilatkoznak és bár még egy éve sincsenek együtt, nagyon komoly témák kerültek szóba közöttük. Gabi szeretne egyszer templomi esküvőt és bár már van egy kislánya, aki mindennél fontosabb neki, könnyedén elképzelhető, hogy még egy gyermeket bevállalna. Mivel remek anya, Máté mellett pedig megtapasztalta a valódi boldogságot és a legfontosabb kérdésekben közös véleményen vannak, valamint erkölcsi értékrendjük is egyezik, így semmi akadálya nem lenne annak, hogy a családjuk valamikor bővüljön.

A megható történetük és nyilatkozataik után az emberek egyre kíváncsibbak arra, hogy hová fog ez az egész közöttük kifutni, főleg úgy, hogy Krausz Gáborral már esély sincs a békülésre, ugyanis ő is rálelt a szerelemre, Mikes Anna oldalán. Egyébként már ők is nyilatkoztak babakérdésben, Gábor el tudná magát képzelni fiús apukaként, amit el is hiszünk, hiszen lányos szülőként már az egész országnak bizonyított. Sem Máténak, sem Annának nem volt gyereke, így nekik ez a szerep merőben új lenne, viszont mindketten sok időt töltenek a kis Hannival, aki a szülők elmondása szerint mindkettőjükkel szuperül kijön és milyen véletlen: mindketten táncolni tanítják.

Most érdekes kísérletet végeztek, egy applikáció segítségével megnézték, milyen lenne a pár gyermeke. A program egy kisfiú képét mutatta, aki elvileg mindkét szülő külső jegyeit magán hordja, de az apukájára sokkal jobban emlékeztet. Bár az is igaz, hogy külsőre a pár tagjai nagyon hasonlítanak egymásra, így ezt nehéz megállapítani. Az első fényképet a közös gyermekükről ide kattintva tekintheted meg és másik két celebpár lehetséges gyerekeit is bemutatja:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás