promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Folytatódik az adok kapok Tóth Gabi és Azahriah között: a triplázó arénamágus több millió rajongója is ezt gondolhatja Gabiról?
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Azahriah egy mondatával rendet tett a magyarok között, sokaknál kihúzhatta ezzel a gyufát?​

Érdekes állapotban van manapság a magyar könnyűzene: bár a hírekben talán Tóth Gabinál senki nem szerepel többet a popsztárok közül, a hallgatottsági adatok nem pont azt mutatják, hogy ő lenne az ország legnépszerűbb előadója - ezzel szemben Azahriah összehasonlíthatatlanul kevesebbet szerepel bulvármagazinok címlapján, ennek ellenére azért mégiscsak a fiatal újpalotai zenész tölti meg háromszor egymást után a Puskás Arénát.

A  hosszú idő óta nem látott népszerűségnek örvendő Baukó Attila sikerét természetesen kevés szakmabeli tudta szó nélkül hagyni. Emlékezetes volt például Varga Márkkal, vagyis G. W. M.-el való üzengetése: G. W. M. nem túl bölcs módon egyfajta népszerűségi versenybe kezdett Azahriah-val, ami körülbelül annyira volt jó ötlet, mint hintalóval indulni az epsoni derbin - tripla aréna, más nem is kell mondanunk.

Ha valaki annyira népszerű, mint Azahriah, akkor egészen biztosan meg kell válogatnia a szavait - már csak azért is, mert szavainak óriási jelentősége van a rajongói számára. Ennek megfelelően igyekszik többnyire diplomatikusan, semlegesen fogalmazni - még Tóth Gabival kapcsolatban is.

Emlékezetes volt, mikor Tóth Gabi egy játék során nem ismert fel egy Azahriah-dalt. Amikor elárulták neki, ki az előadó, Tóth Gabi szemforgatva, félig-meddig viccesen kérdezett vissza, hogy esetleg nem-e egy saját dalából olvastak fel neki szöveget - pedig a két művész stílusa között igen jelentős különbségek vannak.

@mandiner_official

Te felismernéd Azahriah zenéjét dalszöveg alapján? Tóth Gabit teszteltük! #mandiner #tóthgabi

eredeti hang – mandiner.hu - mandiner.hu

Azahriah annál ritkábban nyilvánult meg más előadókról - ami végül is érhető, hisz nem neki kell kihasználnia más előadók népszerűségét, hogy halljanak róla, de Tóth Gabiról még ő is elmondta a véleményét, igaz, kérdésre válaszolva.

Baukó Attila a YouTube-on futó Jólvanezígy műsor vendége volt, ahol Tóth Gabiról is nyilatkozott::

"Többen bántják, mint amennyit megérdemelne."

Azahriah tehát nem ült fel a Tóth Gabit becsmérlő vonatra, hanem igyekezett menteni kollégáját, ami elég érett viselkedés a még mindig csak 22 éves rapper-énekestől. AZ interjúban sok egyéb dologról is beszél, többek között a tüntetésen vállalt szerepéről, és Novák Katalinról is.

A teljes videót itt tudjátok megnézni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás