promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi helyzeti előnye behozhatatlan: ezzel a döntésével egy életre revansot vehet Mikes Annán és exférjén
Borítókép:  TV2 Gold
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ezt sem a séf, sem a táncosnő nem láthatta jönni, tajtékozhatnak a négy fal között, ha igaz a hír, Gabi meg röhög a markában.

Egészen megdöbbentő hír látott napvilágot: amikor azt hittük, hogy a Krausz-Mikes és Tóth-Papp négyes nem tud nekünk már több meglepetést okozni, akkor országunk dívája, Tóth Gabi 19-re lapot húzott és nagyon úgy tűnik, hogy jön, lát és még az is lehet, hogy győzni fog. Egészen furcsa hangulat lengi körbe a négyesüket, bár nyíltan egyikük sem támadja a másikat, mégis valahogy van egy olyan érzése az embernek, hogy puskaporos közöttük a hangulat. Kimondatlanul mintha a lányok és a volt házastársak egymásnak mutogatnák a boldogságukat, a fotóikkal üzennének egymásnak, én szebb vagyok, én boldogabb, minden kirakott szirupos posztra borítékolhatóan érkezik valami riposzt. 

Az interjúkban is egyre szabadszájúbban fogalmaznak, kezdenek felszínre jönni a sértettségek, melyeket még akkoriban szereztek, mikor házasok voltak, de újdonsült párjaik is egyre gyakrabban jelennek meg a nyilvánosság előtt és mondják el véleményüket nagyon óvatosan fogalmazva bizonyos őket és szerelmeiket érintő kérdésekről.

Most azonban úgy tűnik (már amennyiben tényleg van ilyen versengés közöttük és nem csak a kommentelők teljes agyszüleménye az egész, akik ott is konfliktust keresnek, ahol béke van), akkor most Tóth Gabin a visszavágás és a bizonyítás sora. Derül égből villámcsapásként érkezett a hír, ami egyelőre csak feltételezés, hogy a TV2 egyik legsikeresebb műsora, a Dancing with the Stars jövőre egy elég komoly fricskát tervez bedobni: elképzelhető, hogy szeretnék Tóth Gabit a versenyzők között látni. Gabi állítólag sokat van a próbaterembe és egyes értesülések szerint nem csak a közelgő Tina Turner emlékkoncertre készül, hanem megmutatná tánctudását a nagyközönségnek is. Éppenséggel ezt már ott is megteheti, ugyanis egy táncot már itt is előad, még hozzá Bődi Dénes oldalán fog színpadra lépni, aki Hunyadi Donatella partnere volt az Dancing utolsó évadában. Gabi már korábban is évekig táncolt, így könnyen elképzelhető, hogy most leporolja a tánccipőjét. Ahogy pedig az énekesnő verhemenciáját és bizonyítási vágyát ismerjük, az első helyezésig meg sem fog állni.

Persze nem életszerű Annát és Gabit összehasonlítani, mivel Anna a Táncművészeti Egyetemen jeles tanulójaként végzett és annyira profi a szakmájában, hogy azóta itt is tanít, valamint esküvői táncoktatást és csoportos táncoktatást vállal. Gabi pedig szintén igazán sikeres nő a szakmájában, ami az éneklés, de emellett csodás mozgáskultúrával is rendelkezik, ami most kedvese Papp Máté Bence mellett igazán hangsúlyos szerepet kapott. Máté korábban elmondta, hogy mindig is szerette volna Gabit táncolni tanítani, ez a vágya pedig most valóra válik: közösen gyakorolják a mozdulatokat és mivel mindkettőjük életében fontos szerepe van a zenének és a ritmusnak, így ezen a területen is szeretne Gabi felzárkózni szerelméhez.

Azt tudjuk, hogy Mikes Anna remek tánctanár, hiszen a saját elmondása szerint is reménytelenül botlábú Krausz Gábort a Dancing with the Stars első helyezéséig juttatta, pedig azt a táncosnő is elismerte, hogy nehéz kezdet volt. Gábor éppen nagyon érzékeny életszakaszban volt, hiszen feleségével nem sokkal azelőtt jelentették be, hogy külön utakon folytatják, ráadásul ekkor már Gabinak új párja is volt. Végül Anna sok türelemmel, szeretettel és kedvességgel felrázta Gábort és a győzelmet jelentő trófeával együtt szerelmet is hozott az életébe.

Ha szeretnéd megnézni mind a két művésznőt tánc közben, akkor azt a lenti videókban megteheted. Az elsőben Tóth Gabi látható szerelmével, amikor szerelmével, Papp Máté Bencével először jelentek meg hivatalosan együtt, a második videóban pedig Mikes Annát és Krausz Gábort nézhetitek meg, az utolsó élő showban előadott egyik forró és fülledt műsorukkal:

Egyelőre a hírt nem erősítették meg és Krausz Gábor, illetve partnere sem szólt hozzá a találgatásokhoz, de a páros udvarias kommunikációját ismerve valószínűleg egy szívélyesnek tűnő Hajrá! üzenettel bíztatják majd Gábor exfeleségét a versenyben.

Forrás: blikk.hu

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás