promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Toth Gabi legnagyobb ellenlábasai a Parlamentben ülnek? Az énekesnő nem akárkit vádol a karaktergyilkosságokkal
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az énekesnőnek alapos oka van erre gyanakodni.

Tóth Gabinak korábban sem volt könnyű dolga az internetes trollokkal, amióta elindult a zenei karrierje, minden oldalról kapja a velősebbnél velősebb megjegyzéseket, amik néha még akkor is nagyon eldurvulnak, ha éppenséggel van némi igazságtartalmuk, a Krausz Gábortól való válása pedig nem könnyítette meg a helyzetet, sőt. Az énekesnő pont a múlthéten borult ki, amiért gyalázkodó üzeneteket kap a gyermekvédelmi tűntetéstől való távolmaradása miatt. Erről itt írtunk, a tüntetés nyomán kirobbanó boszorkányüldözésről pedig itt.

Az énekesnő pár napja arról beszélt, hogy a róla szóló mémeken valójában jól szórakozik, az emberek elképesztő hülyeségeket képesek kitalálni, de neki van önreflexiója. A matyólotyót és a Kárpátok Madonnáját külön kiemelte, ezek benne is mély nyomot hagytak - korábban erről is írtunk bővebben:

Tóth Gabi a folytatásban külön kitért Puzsér Róbert bántó kritikáira is, ám ezzel nem szakadt vége az őt ért bántások kivesézésének, a 2. részben ugyanis a műsorvezető egy külön blokkban készült Gabi és a közösségi média kivesézésére.

Gabi szerint ég és föld az, amit az interneten és amit a valóságban tapasztal.

"Elég sokan írják a kommentekben rólam, hogy én hiteltelen vagyok, hát én nem tudom, én sokkal hiteltelenebbnek tartom ezeket az embereket, akik kanapéhuszárként ott mindenféle hülyeséget írogatnak a neten, aztán lehet, hogy találkozik velem az utcán és 'Gabikám ne foglalkozzál velük'. Biztos volt már olyan, aki úgy jött oda hozzám kedvesen, hogy előtte lehordott mindennek a Facebookon."

Gabi már külön érzéket is kifejlesztett, hogy kiszúrja az ilyen embereket. Ekkor érkezünk azonban az beszélgetés érdekesebb részéhez, mert mikor a műsorvezető arról kérdezi Gabit, hogy mit szokott kezdeni ezekkel a kommentekkel.

 Az énekeső beleviszi a politikát, és elárulja, hogy a politikai támadások ellen más muszáj volt segítséget kérnie, és moderátorokat alkalmaznia a fizetett provokátorok kiszűrésére.

"Lássuk azt, hogy itt egy nagyon komoly, összehangolt karaktermészárlás van a neten"

A műsorvezető visszakérdez, hogy komolyan gondolja-e az összeesküvéselméletet, mégis kinek állna ez érdekében, de Gabi teljesen megvan győződve róla, hogy

az olyan hívószavakat, mint a matyólotyó vagy a Kárpátok Madonnája szándékosan belestigmatizálják az emberek agyába, amit ezek az avatárok szétszórnak az éterben. Bizonyítottan tudja, hogy külön csoportok léteznek erre a célra.

Gabi azt is tudni véli, hogy kik küldik rá ezeket, de nem árulja el, mert az lenne csak az igazán nagy botrány, még kimegy az utcára és valaki felrobbantja a kocsijával.

"Az a lényeg, hogy ez egy politikai támadás volt. [...] Hány szavazót vonzok be egy héten? 2 millió embert organikusan elérek az oldalaimon. [...] Ez már egy másféle fénytörésben tűnteti fel az egészet."

Tóth Gabi valóban rengeteg emberre van hatással, ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a róla készülő cikkek mennyisége. Hogy valóban politikai boszorkányüldzésről van-e szó, azt sajnos nem most fogjuk megtudni, de Gabinak ezek szerint olyan információi vannak, ami ezt bizonyítaná. Egyelőre azonban fél nyilvánosságra hozni. Erről rögtön az interjú elején beszél, amit itt lehet megtekinteni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás