promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi félreérthetetlen üzenetet küldött Mikes Annának és Puzsér Róbertnek, kiszaladt az énekesnőből az őszinte gondolat
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Gabi világossá tette, hányadán is állnak.

A hírnév roppant kettős dolog, mert bár biztosítja azt, hogy rengeteg emberhez eljusson a hírünk, és zenei előadóként ez különösen fontos, nagy felelősséget, és még nagyobb terhet is jelent. Bár Tóth Gabi ma valószínűleg az ország egyik legismertebb énekesnője, ezt a terhet valószínűleg nagyon szívesen levetné magáról, hiszen az énekesnő folyton folyvást a vélemények kereszttüzébe kerül. 

A múlt héten érthető okokból borult ki (erről itt írtunk), korábban Gabi arról is beszélt, hogy milyen betegségekkel küzd (erről szóló cikkünket itt találjátok), amikben óriási szerepe van az olyan kemény véleményvezéreknek, mint például Puzsér Róbert.

A népszerű rádiós műsorvezető mondjuk az utóbbi időben már nem veti bele magát olyan nagy elánnal a kritikába, ha Gabiról van szó, egyrészt mert talán már ő maga is unja, nem tud újat mondani, másrészt mert Gabit kritizálni valójában igencsak alacsonyan függő gyümölcs - mindenki megteszi úton-útfélen.

Puzsér Róbert volt Tóth Gabi első igazán nagy kritikusa, mindenki emlékszik az ominózus esetre, mikor Robit meghívták a Viva Cometre, ahol a publicista kifakadt, amiért nem kap értelmes kérdéseket. Abban az évben Gabi nyerte a legjobb előadónak járó díjat, aminek láthatóan rendkívül örült, de Puzsér dörgő szavai nem kerülhették el.

Azóta persze sok víz lefolyt már a Dunán, és jó sok köre volt Gabinak és Puzsér Róbertnek, az énekesnő ma már meglepő higgadtsággal nyilatkozik, ha szóba jön egyik legjelentősebb kritikusa:

"Túl komolyan vesz engem Puzsér, az a baja. Nincs ebben ennyi."

Tóth Gabi a Mutasd Magad! podcastjében beszélt erről, amiről korábban többízben is beszámoltunk, de eddig csak az interjú első fele volt elérhető. Abban szóba került Stohl András, Gabi odaszúrt Tóth Verának, és elárulta azt is, mit szól a róla készült mémekről, a "matyólotyóról" és a "Kárpátok Madonnájáról".

Most azonban elérhetővé vált a második rész is, amiben Tóth Gabi még többet elárult a Krausz Gáborral való házasság nehézségeiről, és egyben Mikes Annáról is elmondta a véleményét. Bár a közösségi médiás aktivitások miatt gyakran vizionálnak valamiféle ellentétet a táncosnő és a Gabi közé, Gabi eddig mindig csak pozitívan nyilatkozott Mikes Annáról - és ezeket a mondatokat valószínűleg őszintén így is gondolja. 

Most kiderült, hogy Hannaróza az apukája új párjától vesz táncórákat.

"Annánál profibb nincsen, nagyon szeretem őt és nagyon összeillenek Gáborral, még külsőleg is hasonlítanak egymásra. Kívánom, hogy legyenek boldogok!'

- üzent Tóth Gabi a kamerán keresztül ex-férjének, és új párjának. A jó viszony fenntartása Hannaróza miatt különösen fontos, ha a szülők között elmérgesedik a viszony, akkor a gyerek jár a legrosszabbul. Tóth Gabi erről is beszélt, a teljes második részt itt lehet megtekinteni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás